Clicky

gratisminibabyfotoreportage
home > gratisminibabyfotoreportage

Gratis Mini Babyfotoreportage

Bij een bestelling van min. 75 geboortekaartjes krijg je een GRATIS Mini-babyreportage t.w.v. 125,- KADO!

Pasgeboren baby's hebben iets heel bijzonders. Alsof ze nog steeds in een onzichtbare moederbuik liggen, en de wereld eromheen helemaal niet bestaat. De schattige kleine, delicate vingertjes de teentjes. Het lichaam is zo klein dat je het je al na een paar weken niet meer kunt voorstellen. Als het lukt om de pasgeborene gedurende deze korte tijd vast te leggen, dan komen deze zeker tussen je meest geliefde foto's ooit gemaakt.

FotoVoorwaarden:

* Minimaal aantal bestelde kaarten 75 stuks.
* De fotoshoot is niet inwisselbaar voor (contant) geld.
* De fotoshoot is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

* Fotolocatie is in Naarden.
* U ontvangt 1 gratis foto van de gemaakte fotosessie in HRES formaat.
(Natuurlijk bestaat er ook mogelijk om extra foto's bij te bestellen).

Wat mee te nemen:
warme badcape, luiers/ spuugdoeken/ en 2/3 kleine witte handdoeken, voeding,  een speen (speen worden ze ook echt rustiger van)
Wanneer:
Je kindje is 'newborn' van 0 dagen tot ca. 3 weken. De baby`s zijn dan  lekker slaperig, en krullen nog heerlijk op. Na 3 weken zijn veel poses al niet meer mogelijk en wordt het moeilijker voor kindjes om lekker door te slapen tijdens een fotosessie. Niet doorslapen voor een fotoshoot is voor je kleintje best een belasting daarom fotograferen wij het liefst rond de 2 weken; dit is dan de meest geschikte leeftijd.
Veiligheid:
Newborn fotografie is een hele bijzondere tak van fotografie. Veiligheid en comfort van de baby staat bij ons áltijd voorop! Zo worden de foto's altijd op een verantwoorde manier en zonder risico's genomen.

Kobaltstraat 7c
1411 AM Naarden

Onze fotostudio is gevestigd in Naarden 5 minuten van de snelweg. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Inschrijving K.v.K. Gooi en Eemland onder nummer: 52.45.14.02


  Foto


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: