Clicky

We helpen je graag
home > We helpen je graag

We helpen je graag!

Problemen met website of opmaken van het kaartje?

Browser
Met welke browser kan ik de website het best bekijken? Je kaartje bewerken, de website kan het best bekeken worden in:

Zorg ervoor dat je ALTIJD bent ingelogt via deze url: www.pincopallino.nl en NIET via domeinnamen zoals sprookjesgeboortekaartjes, lievegeboortekaartjes etc.

Betalen lukt niet?
Waarschijnlijk probeer je vanuit het buitenland met ideal te betalen? Dit is alleen mogelijk in Nederland. Andere mogelijkheid is dat uw bank of provider (werk) de betaling (betaalomgeving, bijv. vanuit uw werkplek) niet ondersteunt en of tegenhoud.

Apple iPad

    'Ik kan niet inloggen in mijn account op Apple iPad.'

Op de iPad staat de eerste karakter van de naam / email in hoofdletters, dus opletten bij emailadressen welke met kleine letters beginnen. Het is nu ook mogelijk om op de    Apple iPad elementen te bewerken en teksten aan te passen. Wij adviseren echter, gezien er nog bugs zijn het kaartje met je computer te bewerken.

Adressen systeem
Het adressensysteem in je account is op dit moment (nog) niet functioneel! De geboortekaartjes worden in één pakket naar één adres binnen NL of elders verzonden! Je kan wel de enveloppen eerder bestellen.

Staat je vraag er niet tussen?
Neem dan gerust contact op via info@pincopallino.nl. Je kunt ons ook bereiken op werkdagen tussen 10.00 - 17.00  via telefoonnummer 06-27369247.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: