Clicky

Nostalgische geboortekaartjes
home > Nostalgisch

Populairste nostalgische geboortekaartjes:

Retro

Bij Pincopallino vind je ook hippe en trendy retro geboortekaartjes. Kies een mooi ontwerp en maak zelf online je geboortekaartje! Bijzondere wensen of aanpassingen? Laat het ons weten. Een proefdruk is €1 (geen verzendkosten).

Populairste Nostalgische geboortekaartjes

De Nostalgische Geboortekaartjes van Pincopallino hebben een eigen, authentiek design. Met kleuren als vermiljoen, Turks groen en oud roze blaast Pincopallino nieuw leven in de vertrouwde retrowereld van de kersverse ouders. Pincopallino raakt bij haar poëtisch-Nostalgische geboortecollectie ontwerpen geïnspireerd door de trent van nu, de romantische designs, de befaamde Gouden boekjes, de romantiek en de fifties. De ontwerpen zijn anders, stijlvol, en stralen bovenal poësie uit. Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes, kunstwerkjes die nergens anders te koop zijn! 

"Het leuke van een Pincopallino geboortekaartje is dat je zelf elementen kan toevoegen en in sommige gevallen ook weg kan halen via het Clip-Art systeem: Afbeeldingen & Versieringen. Je hebt keuze uit een groot assortiment illustraties waarmee je in een handomdraai zélf een persoonlijk geboortekaartje ontwerpt!"

► Ga naar: Werkwijze   
                                        ► Ga naar: Zélf je geboortekaartje maken   
                                                                                                             ► Ga naar:
Prijscalculator


Kaarten Collectie


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: