Clicky

Sprookjes Geboortekaartjes
home > Sprookjes

Er was eens een sprookje... over jou.

'Original' Sprookjeskaarten

Bij Pincopallino vind je ook de 'Original' Sprookjesgeboortekaartjes. Kies een mooi ontwerp en maak zelf online je geboortekaartje! Bijzondere wensen of aanpassingen? Laat het ons weten. Een proefdruk is €1 (geen verzendkosten).


Het leuke aan sprookjes geboortekaart is dat je pasgeboren wereldwondertje er de hoofdrol inspeelt.


Jouw eerste ontmoeting in het Sprookjesbos. Op een lelieblad in de vijver van het grote Sprookjesbos, wordt tussen zorgzame elfen en vrolijke kabouters een baby geboren. Het kindje groeit op onder Sprookjesboom als een wonderlijk wezentje in de wereld van kikkers, prinsessen en eeuwig dansende rode schoentjes. Die droomwereld wordt nu werkelijkheid, want hier op Sprookjesgeboortekaarten kunnen kersverse ouders hun kindje de hoofdrol laten spelen in een van de eeuwenoude sprookjes van Pincopallino.


Aan je linkerkant (in het menu zelf) kies je voor een favoriet thema!
 

"Het leuke van een Pincopallino geboortekaartje is dat je zelf elementen kan toevoegen en in sommige gevallen ook weg kan halen via het Clip-Art systeem: Afbeeldingen & Versieringen. Je hebt keuze uit een groot assortiment illustraties waarmee je in een handomdraai zélf een persoonlijk geboortekaartje ontwerpt!"

► Ga naar: Werkwijze   
                                        ► Ga naar: Zélf je geboortekaartje maken   
                                                                                                             ► Ga naar:
Prijscalculator