Clicky

Pincopallino Studio - Over ons
home > Pincopallino Studio - Over ons

Het Pincopallino team

Heb je vragen? Stel ze dan gerust!

Liz (founder) en Karin (Design Studio)

Postadres:
Postbus 87
1260 AB | Blaricum

Fotostudio
Kobaltstraat 7
1411AM Naarden

Phone : +31 (0)6 - 273 692 47

Email: info@pincopallino.nl

Inschrijving K.v.K. Gooi en Eemland onder nummer: 52.45.14.02
BTW nummer: NL NL175517630B01

Openingstijden studio:
Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17.00
Zat. Zon- en feestdagen gesloten.

Openingstijden drukkerij:
Maandag t/m vrijdag & zondag 10:00 - 18.00
Zat.- en feestdagen gesloten.


"Bij Pincopallino krijgen je geboortekaartjes vleugeltjes!"


Dankzij een exclusieve samenwerking met de Efteling, kan Pincopallino u deze schitterende Efteling geboortekaartjes aanbieden. Het leuke aan een Efteling sprookjesgeboortekaart is dat je pasgeboren wereldwondertje er de hoofdrol inspeelt!

 
 
 
 

PincoPallino Studio - Ontwerp zelf je eigen geboortekaartje online

Onze officiële websites:

www.sprookjesgeboortekaart.nl
www.sprookjesgeboortekaarten.nl
 

Dromerig, sprookjesachtig en authentiek, dat typeert het beeld van Pinco Pallino Studio.
"De mooiste dingen ontstaan wanneer je je gevoel durft te volgen. De ontwerpen van Pincopallino hebben hierdoor een lief karakter en een eigen verhaal. Wij verzamelen verschillende materialen zoals bloemen, vlinders, bosdieren en fotograferen dit. Hierna knippen, plakken en bewerken we ze op de computer totdat er een heel nieuw verhaal ontstaat. Klinkt eenvoudig, is het niet."

In de bladen
Onze dromerige sprookjesillustraties maakte we in eerste instantie alleen voor basisscholen als lesmateriaal (audio- en beeldmateriaal) en voor overheidsinstellingen en organisaties. Opdrachtgevers zijn  o.a. Sanoma-uitgeverij, Wallaboo, Gemeente Rotterdam, Rotterdam sprookjesstad, Albert Heijn, Kids in the City, de Bobo, Uitgeverij Tirion, en vele anderen. Aan de hand van deze illustraties werden wij gevraagd, dergelijke illustraties ook voor kennissen, vrienden en later in opdracht te maken. Ook heeft Pincopallino in de loop der jaren heel wat redactionele aandacht gekregen van o.a.

Elegance, Jonge Gezinnen, Libelle, Living, Telegraaf, Ouders van Nu, Kinderen, Algemeen Dagblad, Privé, Story, Kinderen, Bambini, Ariadne, Colorfull - Magazine, 101 woonideeën,  Flair,  Lifestyle Magazine, Susie gids, Fleurop, Flavourites, de Bobo en Hip en Hot.

wiefotocopy.jpg

pincopallinozwangerezaterdag1bbb.jpg

studiohilversum.jpg

Zorgvuldig, betrokken en met alle aandacht.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is ook binnen Pincopallino een belangrijk thema. Niet omdat `groen` tegenwoordig zo hip is, maar omdat wij het zelf belangrijk vinden om oog te hebben voor de omgeving waarin we werken. Waar mogelijk kiezen we voor producten, grondstoffen en vervoersmethoden die het milieu zo min mogelijk belasten. Op deze manier leveren we niet alleen de allermooiste kaartjes af, maar ook kaartjes die mooi zijn voor het milieu. FSC. Het papier waarmee Pincopallino geboortekaartjes worden gedrukt zijn voorzien van het FSC keurmerk en gemaakt van pulp afkomstig van bomen welk onder maat- schappelijk verantwoordelijk condities zijn gekapt. Dit betekend o.a. dat er geen dieren of mensen verjaagd zijn voor de kap van de productie bomen ofwel de aanleg van plantages en dat er voor de gekapte bomen nieuwe aanplant plaats vind. Alle geboortekaartjes worden daarom gedrukt op FSC gecertificeerd papier.

Samenwerking
Wij maken u er op attent maken dat PincoPallino Studio een 'Officieel' samenwerkingsverband heeft met de Efteling en Sanoma Uitgevers. Aan de achterzijde van onze kaartjes staat altijd ons LOGO
Foto vermeld. Mocht dit niet zo zijn dan kunt u er vanuit gaan dat het geen origineel ontworpen PincoPallino kaartje is!

Pincopallino heeft geen samenwerkingsverband met andere geboortekaartenbedrijven!

Wij werken WEL SAMEN met: 

De Efteling                  en Sanoma Uitgevers

Efteling


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: