Clicky

Bezorging
Pinco Pallino > Bezorging

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Wilt u de bestelling de volgende dag ontvangen, bestel dan minimaal 20 kaarten.

VERZENDKOSTEN


Als je wilt weten hoe jouw zelfgemaakte geboortekaartje er in het echt komt te zien, bestel je een proefdruk, het kost je de éérste keer maar € 1 en de verzending is gratis.

 


Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd? Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag en zondag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Als je niet wilt dat wij jouw bestelling op zondag drukken en verzenden dan kunt u kiezen voor de maandag als verzenddatum.

 

- Brievenpost (proefdrukken en bestellingen tot 20 kaarten): zal gemiddeld binnen 2 dagen bezorgd worden (m.u.v. zondag en feestdagen).

Pakketpost (bestellingen vanaf 20 kaarten): zal de volgende dag bezorgd worden (m.u.v. zondag en feestdagen). Wij hebben helaas geen invloed op het tijdstip van bezorgen.


Tijdens het bestellen heeft u de mogelijkheid zelf de verzenddatum van uw bestelling te kiezen. Bestellingen vanaf 20 kaarten van vrijdagavond 18:00 uur tot zondag 18:00 uur worden zondag verzonden en maandag bezorgd. Let op: Wij hebben helaas geen invloed op het tijdstip van bezorgen door Post NL, bestellingen kunnen ook in de avond geleverd worden.

 

Klachten over bezorging

Een klacht over de bezorging van uw proefdruk bestelling kunt u altijd bij PostNL deponeren. U kunt dat snel en eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging

Klachten over de bezorging van uw pakketje kunt u deponeren bij PostNL, via http://www.postnl.nl/klantenservice/

Bent u niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.


Verzending buiten Nederland

Verzendingen naar België verlopen via het normale proces, alleen betaalt u hiervoor extra verzendkosten. Wilt u uw kaarten naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Verzending naar Belgie

In België worden proefdrukken en pakketten met minder dan 20 kaartjes/enveloppen overgedragen aan bpost en wordt er binnen 5-8 werkdagen geleverd. Pakketten van boven de 20 kaartjes/enveloppen worden doorgaans de volgende werkdag geleverd. Let erop dat in België op zaterdag niet altijd de post wordt bezorgd.


Post NL

De postvervoerder draagt de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, Pincopallino heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem gerust contact op.