Clicky

Wij bezorgen óók in België!
home > Wij bezorgen óók in België!

Wij bezorgen óók in België!


Wanneer wij de kaartjes voor jou bezorgen
:
U betaald 42 eurocent extra per adres voor de handeling (adresseren, insteken, post zegel plakken, dichtplakken van de envelop en ter post aanbieden).

Proefdrukken
De proefdrukken van Pincopallino Geboortekaartjes worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij je bezorgd. Gemiddeld duurt dit 2 á 3 werkdagen.
* Voor de bezorging van poststukken die door de brievenbus passen, zijn we afhankelijk van de stiptheid van postbezorgers van PostNL (Nederland) en bpost (België). Pakketjes (dus poststukken die niet door de brievenbus passen) worden door PostNL in bijna alle gevallen de volgende werkdag bezorgt in zowel Nederland als België.

Pakketjes:
Kaarten/enveloppen die in oplagen zijn besteld worden met de pakketdienst van PostNL verstuurd. Dit gaat sneller dan met de regulieren post! Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, Pincopallino Geboortekaartjes heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem gerust contact op.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Voor al onze pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Je kan je bestelling volgen via een track & trace nunmmer die dezelfde dag (ca. 23h:00) per mail naar je toe wordt gestuurd. Alle orders die voor 15.00 uur besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. In België is de levering 1 dag later t.o.v. Nederland. Een klacht over de bezorging van je proefdruk bestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging


Pakketpost = vanaf 20 kaarten
(10x kaartje met 10x envelop of 20x kaartje)

Zondagproductie:
Vanaf nu is het ook mogelijk om mee te lopen in de zondagproductie. Dat betekent dat alle orders die op 'paid' staan op zondagmiddag om 18:00 uur geproduceerd worden. De pakketorders worden diezelfde dag nog aangeboden bij PostNL en op maandag bezorgd! Daarmee winnen we 1 dag levertijd van orders die in het weekend besteld worden. Brievenbus poststukken zoals proefdrukken worden wel op zondag geproduceerd, maar niet aangeboden bij PostNL. Die worden namelijk niet op maandag bezorgd. Deze poststukken gaan met de aanbieding van maandag mee naar PostNL..
 

Beste Eliza & Karin,
Gisteren (zondag 24 september) bestelde ik rond 8 uur de geboortekaartjes van ons zoontje, Idriss. Deze morgen om 9.30 uur stond POST.NL voor onze deur met de kaartjes. Wat een geweldige service!!!!!  In België is dit ondenkbaar, bij onze vorige kindjes moesten we telkens enkele dagen wachten.
Dus wij zijn superblij dat we onze kaartjes vandaag kunnen versturen naar onze familie en vrienden!
Dank jullie wel!
Groetjes Liesbeth Celen = supertevreden klant - uit BelgiëKoeriersdienst
Je kan zelf bepalen of je meer wilt uitgeven om de bestelling sneller in huis te hebben. * Koeriersdienst is alleen voor binnen Nederland.
Next Day Delivery: bij bestellen van zondag tot en met vrijdag tot 18.00 uur, wordt de bestelling de volgende ochtend voor 13.00 uur geleverd. Deze optie kost €12,50.
 

Planning geboortekaartjes met babyfoto:
Alle foto's die vóór 10h.00 worden ingezonden worden voor 15h.00 bewerkt. Foto's die na 10h.00 worden ingezonden kunnen ook na 15h.00 worden bewerkt. Bestellingen die vóór 18:00 zijn geplaatst worden de zelfde dag nog gedrukt en verstuurd.Verstuur direct je geboortekaartjes naar vrienden en familie
Direct je geboortekaartjes versturen naar familie en vrienden? Dat kan! Wij snappen dat het laatste waar je na de bevalling aan wilt denken, het versturen van de kaartjes is.

1. Maak je kaart
Kies jouw favoriete kaartje en maak deze naar wens op. Tevreden? Klik op Voorbeeld bekijken>> en vervolgens op Volgende stap>> om in het bestelproces te komen. Je kunt nu voor directe verzending kiezen. Je kunt nu ook het formaat, de papiersoort en de envelopkleur kiezen.

2. Wat kost het?
Per ontvanger zijn de kosten € 1,20 (exclusief de kaartprijs). Deze prijs is als volgt opgebouwd:
-  Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram € 0,78)
- Kaart in envelop steken
- Etiket printen en plakken op de envelop
Directe verzending buiten Nederland < 20 gram is € 1,70.

3. Ontvangers toevoegen
Adres toevoegen De knop ‘+ adres toevoegen’ geeft de mogelijkheid om een geadresseerde handmatig toe te voegen. Alle verplichte velden dienen ingevuld te worden. Vergeet niet het land in te vullen. Vink ‘opslaan in adresboek’ aan om het adres later opnieuw te gebruiken. Klopt alles? Klik dan op opslaan om het adres toe te voegen.

4. Het adresboek
Eerder opgeslagen adressen kun je terugvinden in je persoonlijke adresboek.

5. Adressen uploaden
Meerdere adressen kun je tegelijkertijd toevoegen via een Excel-bestand. Dit is handig voor wanneer je deze alvast van te voren wilt verzamelen. Het Land is ook een verplicht veld! Sla de adressen op in je adresboek voor een later moment.

6. Verzenddatum kiezen
Het is mogelijk om een verzenddatum te kiezen. De verwachte bezorgdatum wordt hierbij aan de rechterzijde aangegeven. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. Hippe Geboortekaartjes verwerkt maandag t/m vrijdag en op zondag alle orders die voor 18:00 uur zijn besteld en het gaat dezelfde dag met de post mee. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd.

7. Controleer je gegevens
Alle geadresseerden staan onder elkaar en hier kan de laatste check uitgevoerd worden.

8. Vul je persoonlijke gegevens in
De kaarten worden direct naar de geadresseerden verstuurd. De factuur komt op eigen naam te staan.

9. Definitief bestellen
In deze laatste stap wordt de bestelling geplaatst. In het persoonlijke account kan bij bestellingen de order opnieuw worden bekeken.


Hieronder vinden jullie de feestdagen in NL en BE waarop u geen pakket- of brievenbuspost ontvangen.

België

BE Dag van de Arbeid Dinsdag, 1 mei 2018
BE O.H. Hemelvaart Donderdag, 10 mei 2018
BE Pinkstermaandag Maandag, 21 mei 2018
BE Nationale feestdag Zaterdag, 21 juli 2018
BE O.L.V. hemelvaart Woensdag, 15 augustus 2018
BE Allerheiligen Donderdag, 1 november 2018
BE Wapenstilstand Zondag, 11 november 2018
BE Kerstmis Dinsdag, 25 december 2018

Nederland
NL 1e Paasdag 2018 Zondag, 1 april 2018
NL 2e Paasdag 2018 Maandag, 2 april 2018
NL Koningsdag 2018 Vrijdag, 27 april 2018
NL Bevrijdingsdag 2018 Zaterdag, 5 mei 2018
NL Hemelvaartsdag 2018 Donderdag, 10 mei 2018
NL 1e Pinksterdag 2018 Zondag, 20 mei 2018
NL 2e Pinksterdag 2018 Maandag, 21 mei 2018
NL 1e Kerstdag 2018 Dinsdag, 25 december 2018
NL 2e Kerstdag 2018 Woensdag, 26 december 2018
NL Oudejaarsdag 2018 Maandag, 31 december 2018


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: