Clicky

Met een digitale versie van je geboortekaartje kan je het ontwerp zélf naar een drukkerij bij jou in de buurt brengen (mailen)!
home > Met een digitale versie van je geboortekaartje kan je het ontwerp zélf naar een drukkerij bij jou in de buurt brengen (mailen)!

Met een digitale versie van je geboortekaartje kan je het ontwerp zélf naar een drukkerij bij jou in de buurt brengen!

€ 75- excl. btw

 

http://antwoordnu.nl/wp-content/uploads/2011/07/usb-stick-300x210.jpgOok kan je het bestand gebruiken om de mooiste afdrukken te laten maken op bijvoorbeeld canvas of plexiglas bij een foto vak lab bij jou in de buurt. Zo is het dubbel zo leuk!!! Bijvoorbeeld: doopsuiker of een paar 'extra' prints te maken voor in een fotolijstje en cadeau te geven of op je werk neer te zetten, een extra printje voor opa en oma, vrienden en familie, een kalender, agenda... noem maar op.


Hoe werkt het:
1. Kies je geboortekaartje uit de collectie geboortekaartjes.
2. Pas de tekst op de site aan en sla de wijzigingen op in je eigen account.
3. Bestel hier je digitale kaart:

Baby geboren:
4. Stuur ons de babyfoto; je foto wordt door ons in het geboortekaartje geplaatst.
5. Vul zelf de geboortegegevens zoals geboortedag, tijd en gewicht aan en controleer het eindresultaat online (desgewenst kun je eerst nog een proefdruk bestellen).

Planning:
Alle foto's en of teksten die vóór 10h.00 worden ingezonden worden voor 15h.00 bewerkt. Foto's die na 10h.00 worden ingezonden kunnen ook na 15h.00 worden bewerkt. Bestellingen die vóór 18:00 zijn geplaatst worden de zelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Je krijgt het ontwerp toegestuurd via www.wetransfer.com (hou je mailbox dus in de gaten !!!) Hierna kun je het ontwerp kopiëren naar je harde schijf of naar een andere CD/USB.

 

Tip! Deze zijn gemaakt bij: Bookadee http://www.bookadee.net/


Picture  Picture   Picture   Picture

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: