Clicky

Digitaal ontwerp
Pinco Pallino > Digitaal ontwerp

Digitaal ontwerp

De digitale versie (de voorkant of de zijde waar de babyfoto op staat) is het door jullie in oplage bestelde geboortekaartje.

Met de digitale versie van het in oplage bestelde geboortekaartje, tijdelijk € 15,95 kan je zelf de móóiste afdrukken maken op bijvoorbeeld canvas of plexiglas bij een foto vaklab bij jou in de buurt. Zo is het leuk om een paar 'extra' prints te maken voor in een fotolijstje en cadeau te geven of op je werk neer te zetten. Je krijgt de voorkant van het kaartje digitaal toegestuurd! (hou je mailbox dus in de gaten !!!) Hierna kun je het ontwerp kopiëren naar je harde schijf of naar een andere CD/USB.

Picture


OF

Digitale versie van het geboortekaartje voor een drukkerij bij jou in de buurt !

Met een digitale versie van je geboortekaartje kan je het ontwerp zélf naar een drukkerij bij jou in de buurt brengen (mailen).

Met een digitale versie van je geboortekaartje kan je het digitale ontwerp - zélf naar een drukkerij bij jou in de buurt sturen. Dit Zo is het leuk om het digitale bestand (je ontvangt deze zowel als JPG als PDF) een paar 'extra' prints te maken voor in een fotolijstje en cadeau te geven of op je werk neer te zetten.

Hoe werkt het in 7 kleine stapjes:

1. Maak een account aan op Pincopallino.nl
2. Kies een geboortekaartje uit en bewaar deze in je account.
2. Pas de teksten aan op de site en sla de wijzigingen op.
3. Plaats hier de bestelling (nog voor de geboorte)
4. Je krijgt na betaling eerst het concept-ontwerp toegestuurd via filemaill (houd dus je mailbox in de gaten !!!)

Wanneer de baby is geboren:

5. Vul je zélf de geboortegegevens zoals geboortedag, tijd en gewicht aan.
6. Stuur je ons de babyfoto; de foto wordt door ons in het geboortekaartje gemonteerd.
(Wanneer het kaartje geen foto bevat dan kun je deze stap natuurlijk overslaan)
7. Controleer het eindresultaat online en geef ons je definitieve akkoord per e-mail! Het kaartje wat nu af is wordt naar je toegestuurd.


Planning:
Alle foto's en of teksten die vóór 10h.00 worden ingezonden worden voor 14h.00 verwerkt. Foto's die na 10h.00 worden ingezonden kunnen ook na 15h.00 worden verwerkt. Dit ligt aan de agenda van die dag.

Je krijgt het concept-ontwerp toegestuurd via filemail (houd dus je mailbox in de gaten !!!) Hierna kun je het ontwerp kopiëren naar je harde schijf of naar een andere CD/USB.

Picture
 Ook kan je het bestand gebruiken om de mooiste afdrukken te laten maken op bijvoorbeeld canvas of plexiglas bij een foto vak lab bij jou in de buurt. Zo is het dubbel zo leuk!!! Bivoorbeeld: doopsuiker of een paar 'extra' prints te maken voor in een fotolijstje en cadeau te geven of op je werk neer te zetten, een extra printje voor opa en oma, vrienden en familie, een kalender, agenda... noem het maar op.

"DISCLAIMER
Je mag met het ontwerp zelf bestellingen doen zoveel en waar je maar wilt zolang het maar voor prive gebruik is en niet commercieel. *Bij het plaatsen van het ontwerp op Social Media zoals een blog, LinkedIn, Facebook, Twitter, Hyves ed.is onze naamsvermelding verplicht!Hoe lang wordt mijn bestelde kaart bewaard in mijn account?
Daar zit geen tijdslimiet aan. Zolang het account bestaat, blijven de kaartjes er ook in staan. Dus dat komt helemaal goed!