Clicky

direct-verzenden
Pinco Pallino > direct-verzenden

Direct je kaartjes verzenden


 
Alleen maar knuffelen in je kraamtijd? Dat kan! Besteed het postzegels plakken aan ons uit en wij versturen je kaartjes rechtstreeks naar je familie en vrienden. Let op: onze verzendservice kan (nog) niet gecombineerd worden met onze extra producten zoals sluitzegels, houten figuurtjes of strikjes, en ook is het nog niet mogelijk om losse babyborrelkaartjes of labels direct door ons te laten verzenden.

Maak je kaart
Kies jouw favoriete kaartje en maak deze naar wens op. Tevreden? Ga dan naar het bestelproces. Je kunt nu ook het formaat, de papiersoort en de envelopkleur kiezen.
 
Kies direct verzenden
In het bestelproces vind je directe verzending naast de opties 'proefdruk bestellen' en 'thuis bezorgen'. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je bestelling direct te verzenden en een deel thuis te laten bezorgen. Beide bestellingen plaats je dan los van elkaar. De levertijd van de rechtstreeks verzonden kaartjes en de bestelling die je thuis laat bezorgen kan afwijken.

Vul de adressen in
Er zjn twee manieren om adressen toe te voegen. Dit kan handmatig of door het uploaden van een Excelbestand.
Je kunt een geadresseerde handmatig toevoegen via de optie + Nieuw adres. Alle verplichte velden dienen ingevuld te worden. Vergeet niet het land in te vullen. Een foutje gemaakt? Geen zorgen, je kunt adressen gemakkelijk weer bewerken.
 
Het adresboek
Je kunt vooraf adressen opslaan in je persoonlijke adresboek. Dit scheelt een hoop werk achteraf. Je persoonlijke adresboek vind je in in je account. Klik hier om direct naar je adresboek te gaan.

♥ Adressen uploaden
Meerdere adressen kun je tegelijkertijd toevoegen via ons Excel-bestand. Dit is handig als je de adressen alvast van tevoren wilt verzamelen. De kolom 'Land' is ook een verplicht veld! Alle adressen moeten in het Nederlands geschreven worden en Engeland moet je noteren als 'Verenigd Koninkrijk. Sla de adressen op in je adresboek voor een later moment.

Kies je verzenddatum
Het is mogelijk om een verzenddatum te kiezen. De verwachte bezorgdatum wordt hierbij aan de rechterzijde aangegeven. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. Pincopallino Geboortekaartjes verwerkt maandag t/m vrijdag en op zondag alle orders die voor 18:00 uur zijn besteld en ze gaan dezelfde dag met de post mee. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd.
 
♥ Betaal met ideal of creditcardPer ontvanger zijn de kosten € 1,25 (exclusief de kaartprijs). Deze prijs is als volgt opgebouwd:

- Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram € 0,83)
- Kaart in envelop steken
- Etiket printen en plakken op de envelop

Directe verzending buiten Nederland < 20 gram is € 1,82.
De kaarten worden direct naar de geadresseerden verstuurd.
De factuur komt op eigen naam te staan.

 
 
♥ Je kaartjes zijn onderweg!
Heb je op een werkdag vóór 18.00 uur besteld? Dan worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. De geboortekaartjes worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen door PostNL bezorgd. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd. Je bestellingen worden opgeslagen in je account. Je kunt ze hier opnieuw bekijken of eventueel kaarten nabestellen.Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om een deel van je kaartjes zélf te verzenden en een deel via onze verzendservice te doen? Dat kan het beste door twee aparte bestellingen te plaatsen. Voor de directe verzending kies je in het bestelproces voor “direct verzenden”. Voor de overige kaarten die je op je eigen adres wilt ontvangen kun je de order apart plaatsen door in het bestelproces te kiezen voor ‘thuis ontvangen’.

 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!