Clicky

Digitaal ontwerp
Pinco Pallino > Leuke extra's > Digitaal ontwerp

Leuke extra's - Koop jouw geboortekaart ontwerp: Digitaal

Digitale versie (de voorkant of de zijde waar de babyfoto op staat) van het door jullie in oplage bestelde geboortekaartje.


Nu tijdelijk €19.95 - excl. btw!Met de digitale versie van het in oplage bestelde geboortekaartje € 19,95 kan je zelf de móóiste afdrukken maken op bijvoorbeeld canvas of plexiglas bij een foto vaklab bij jou in de buurt. Zo is het leuk om een paar 'extra' prints te maken voor in een fotolijstje en cadeau te geven of op je werk neer te zetten. Je krijgt de voorkant van het kaartje digitaal toegestuurd! (hou je mailbox dus in de gaten !!!) Hierna kun je het ontwerp kopiëren naar je harde schijf of naar een andere CD/USB.

OF

Digitale versie van het geboortekaartje:
Voor een drukkerij bij jou in de buurt

Met een digitale versie van je geboortekaartje kan je het ontwerp zélf naar een drukkerij bij jou in de buurt brengen (mailen)!  € 75- excl. btw


Ook kan je het bestand gebruiken om de mooiste afdrukken te laten maken op bijvoorbeeld canvas of plexiglas bij een foto vak lab bij jou in de buurt. Zo is het dubbel zo leuk!!! Bivoorbeeld: doopsuiker of een paar 'extra' prints te maken voor in een fotolijstje en cadeau te geven of op je werk neer te zetten, een extra printje voor opa en oma, vrienden en familie, een kalender, agenda... noem het maar op.

Hoe werkt het:

1. Kies je geboortekaartje uit de collectie geboortekaartjes.
2. Pas de tekst op de site aan en sla de wijzigingen op in je eigen account.
3. Bestel nog voor de geboorte hier je digitale kaart:


Wanneer de baby is geboren:

4. Stuur ons de babyfoto en wordt de foto door ons in het geboortekaartje geplaatst.Wanneer u een kaartje zonder foto heeft dan kunt u deze stap overslaan.
5. Vul zelf de geboortegegevens aan zoals:

  • Geboortedag
  • Tijd
  • Gewicht

en controleer het eindresultaat online (desgewenst kun je eerst nog een proefdruk bestellen).

 

Planning:
Alle foto's en of teksten die vóór 10h.00 worden ingezonden worden voor 15h.00 bewerkt. Foto's die na 10h.00 worden ingezonden kunnen ook na 15h.00 worden bewerkt. Bestellingen die vóór 18:00 zijn geplaatst worden de zelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Je krijgt het ontwerp toegestuurd via www.wetransfer.com (hou je mailbox dus in de gaten !!!) Hierna kun je het ontwerp kopiëren naar je harde schijf of naar een andere CD/USB.


Voorbeelden:

 

 
Picture

Picture


 

 

 

"DISCLAIMER
Je mag met het ontwerp zelf bestellingen doen zoveel en waar je maar wilt zolang het maar voor prive gebruik is en niet commercieel. *Bij het plaatsen van het ontwerp op Social Media zoals een blog, LinkedIn, Facebook, Twitter, Hyves ed.is onze naamsvermelding verplicht!Hoe lang wordt mijn bestelde kaart bewaard in mijn account?
Daar zit geen tijdslimiet aan. Zolang het account bestaat, blijven de kaartjes er ook in staan. Dus dat komt helemaal goed!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: