Clicky

Geboorteschilderijtje
Pinco Pallino > Leuke extra's > Geboorteschilderijtje

Pinco Pallino Studio vereeuwigt je geboortekaartje op schildersdoek!

Geboorteschilderijtje van je geboortekaartje

Het canvas is een versie van het in oplage bestelde geboortekaartje.

Een uniek schilderij voor dat ene bijzondere plekje in de babykamer of als waardevol geschenk aan de grootouders. De afbeelding van jullie geboortekaartje (de voorkant, of zijde waar de babyfoto op staat) wordt op canvas afgedrukt en gespannen op een stevig houten frame.

Hoe lang wordt mijn bestelde kaart bewaard in mijn account?
Daar zit geen tijdslimiet aan. Zolang het account bestaat, blijven de kaartjes er ook in staan. Dus dat komt helemaal goed!


Canvas op foto is 20 x 20 cm

Bestel hier het canvas >

Pinco Pallino Studio vereeuwigt de zelf ontworpen geboortekaartjes ook op schilderdoek. Een uniek schilderij voor dat ene bijzondere plekje in de babykamer of als waardevol geschenk aan de grootouders. De afbeelding van jullie geboortekaartje (de voorkant, of zijde waar de babyfoto op staat) wordt op canvas afgedrukt en gespannen op een stevig houten frame. Om beschadigingen te voorkomen word het canvasdoekje niet met de geboortekaartjes verzonden maar apart. Houd rekening met een levertijd van ong. 6-8 werkdagen. Het beeld loopt aan de zijkanten van het canvas door. Leuk om kado te geven of op je werk neer te zetten voor opa en oma, vrienden en familie... noem het maar op.

Geef tijdens het bestelproces bij overige opmerkingen door:


(1) eventuele instructies
(2) welke zijde van de kaart
(3) uw inlog emailadres op Pincopallino!

Wijzigingen op het kaartje:
Geef tijdens het bestelproces bij overige opmerkingen ook door wanneer er iets moet worden gewijzigd in het kaartje voordat het naar de drukkerij gaat. Zien wij geen instructies dan wordt het canvas gedrukt - zoals het kaartje is!!!!


 

Om beschadigingen te voorkomen word het canvasdoekje niet met de geboortekaartjes verzonden maar apart. Houd rekening met een levertijd van ong. 12 werkdagen. De afbeelding loopt enigzins aan de zijkanten van het canvas door. Leuk om kado te geven of op je werk neer te zetten voor opa en oma, vrienden en familie, noem het maar op.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: