Clicky

Geboorteschilderijtje
Pinco Pallino > Leuke extra's > Geboorteschilderijtje

Pinco Pallino Studio vereeuwigt je geboortekaartje op schildersdoek!Geboortekaartje op canvas

Een geboortekaartje op canvas doek is een leuke en blijvende herinnering aan de geboorte van jullie baby. Het geboortekaartje heb je zorgvuldig en met liefde geselecteerd of laten ontwerpen middels de gratis opmaak service van Pincopallino.nl. Je kunt het kaartje natuurlijk gewoon opbergen in de kast of het laten drukken van het geboortekaartje op canvas doek! Want een vrolijk, stoer of lief geboortekaartje als canvas schilderij aan de muur boven de commode of het bedje staat altijd leuk.

Kenmerken geboortekaartje op canvas

  • Het canvas doek is gespannen op een stevig houten frame.
  • De zijkanten van het canvas doek zijn mee bedrukt.
  • Alle canvasdoeken worden geleverd met een beschermende vernislaag.
  • Wij printen op de beste kwaliteit echte canvas.
  • Als extra optie ná te bestellen bij uw geboortekaartjes.
  • De canvasdoeken zijn leverbaar in diverse formaten


Het bestellen van een geboortekaartje op canvas is heel eenvoudig. Je kunt de bestelling van een canvas doek namelijk via deze link bestellen en geef tijdens het bestelproces bij "overige opmerkingen" uw Pincopallino bestelnummer of account email adres door! Een geboortekaartjes gespannen op canvas is altijd een succes! De doeken zijn overigens ook leuk als je helemaal geen geboortekaartje hebt maar gewoon iets vrolijks aan de muur van je babykamer of kinderkamer wilt hebben. Laat je inspireren door de voorbeelden en vrolijk de kamer van jullie prinsesje of prinsje op met een prachtig schilderijtje van hun geboortekaartje op canvasdoek.
Om beschadigingen te voorkomen word het canvasdoekje of tegeltje niet met de geboortekaartjes verzonden maar apart. Houd rekening met een levertijd van ong. 12 werkdagen. De afbeelding loopt enigzins aan de zijkanten van het canvas door. Leuk om kado te geven of op je werk neer te zetten voor opa en oma, vrienden en familie, noem het maar op.
 

Geboortetegeltje
Het tegeltje is een vergroting van het in oplage bestelde geboortekaartje. Het ontwerp is in de tegel gebakken en afgewerkt met hoogglanslaag, bedrukking is in full-colour, afmeting 15 x 15 cm. Een ophanghaakje wordt bij de tegel meegeleverd.