Clicky

Informatie
home > Informatie

Handige Linkjes:

Prijzen

Teksten

Babyfoto

Prijscalculator
Bezorging
Proefdruk
Enveloppen vóóraf:
Papiersoorten

Babynamen
Teksten
Mutsjes kopen

Sluitzegels bestellen

Foto Instructies
Stuur hier jou baby foto!

Hulp

Bezorgen

Voorwaarden

Fotografie

Betalen
Postzegels
Druktijden
Garantie
FAQ

Algemene voorwaarden
Copyright
Geboren
Privacy

Zwangerschap
Babyfotografie

 

 

  

 

 

 

 Browser
Met welke browser kan ik de website het best bekijken? Je kaartje bewerken, de website kan het best bekeken worden in:


Zorg ervoor dat je ALTIJD bent ingelogt via deze url: www.pincopallino.nl en NIET via domeinnamen zoals sprookjesgeboortekaartjes, lievegeboortekaartjes etc.Sprookjesgeboortekaartjes

1. Stuur je baby foto 
2. Wij knippen de foto uit
3. Wij plaatsen het in je kaartje


Belangrijke informatie!
Pas wanneer de babyfoto door ons in het kaartje is gemonteerd en wij u hiervan op de hoogte hebben gebracht - dan pas plaatst u de oplage bestelling! 


Bekijk hier onze foto instructies

https://www.pincopallino.nl/media/BABY1.jpg


Vóór de geboorte:

Stap 1.

Stap 2.

Stap 3.

Maak een account aan en kies je favoriete geboortekaartje (meisje/jongen of beide) uit de collectie sprookjes.

 

 

 

 

 

Pas de tekst op de site aan en sla de wijzigingen op in je eigen account.

 

 

 

 

 

 

Stuur je zelf een foto bekijk dan vóóraf onze
Foto-instructies

-

Maak ca. 3 mnd. voor de uitgerekende datum een afspraak met onze fotograaf

 

 

 

 

 

 


Ná de geboorte:

Stap 4.

Stap 5.

Stap 6.

Stuur ons vóór 10h.00 de babyfoto:
KLIK (per e-mail)

De foto wordt door ons in het geboortekaartje gemonteerd!

 

Zodra de foto door ons is geplaatst zullen wij je hiervan per e-mail op de hoogte brengen!

Controleer nogmaals het eindresultaat in je account.

Ddesgewenst kun je eerst nog een proefdruk bestellen.

 

 

 

 

Je kunt het ontwerp nu het in oplage bestellen!

 

Foto van broer/zus
Wanneer u een foto van het broertje/zusje in de kaart wilt dan kunt u deze GRATIS voorafgaande aan de geboorte o.v.v. uw account inloggegens toesturen: info@pincopallino.nl

* Niet meer dan 1 mooie foto sturen.

 

 


 
Planning:
Alle baby foto's die vóór 10h.00 worden ingezonden worden voor 14h.00 bewerkt. Foto's die na 10h.00 worden ingezonden kunnen ook na 14h.00 worden bewerkt.
 Wij bezorgen óók in België!

Koeriersdienst

Je kan zelf bepalen of je meer wilt uitgeven om de bestelling sneller in huis te hebben. * Koeriersdienst is alleen voor binnen Nederland. Next Day Delivery: bij bestellen van zondag tot en met vrijdag tot 18.00 uur, wordt de bestelling de volgende ochtend voor 13.00 uur geleverd. Deze optie kost €12,50.Belgisch formaat kaarten

Al onze vierkante geboortekaartjes zijn te bestellen in het Belgische formaat 13x12 cm. De standaard vierkanten kaarten op de website zijn echter NIET automatisch schaalbaar. Je kan ons een e-mail sturen met de url link naar het gewenste kaartje, dan verschalen wij deze in Photoshop naar het Belgische formaat! Dit heeft een kleine meerprijs van 6,50 euro, excl. btw.
 Geboortekaartjes - zonder baby foto
(zonder knippen van een babyfoto)

Maak een account aan
Maak een account aan of log in als je al een account hebt. Het hebben van een eigen account is handig omdat je de ontwerpen en kaartjes die je mooi vindt altijd kunt bewaren en terugvinden. Ook als je de kaartjes inmiddels hebt bewerkt en aangepast naar jouw eigen wensen kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als je ze al eens besteld hebt.

Kies je kaart
Loop door de collecties van de verschillende ontwerpers en kies een kaart uit die je aanspreekt. Je kunt nu met aanpassen en ontwerpen beginnen.

Pas je kaartje aan
Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen. Hierbij kun je gebruik maken van onze beeldbank (zie rechts van het ontwerp 'versieringen', teksten en illustraties. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen of het kaartje laten zoals het is.

Sla je ontwerp op in je account:
Het ontwerp van je kaart is klaar. Je kunt de kaart nu opslaan zodat hij bewaard blijft.

Bestel een proefdruk
Laat een proefdruk van je kaartje maken. Geef aan op welk papier je je kaartje wilt laten drukken. Bij je bestelling ontvang je een setje met proefmodellen van de verschillende papiersoorten en de envelopkleuren. Dat maakt het kiezen straks een stuk makkelijker. De kosten voor een proefdruk bedragen € 1,00 inclusief btw en verzendkosten.
Enveloppen kun je ook vooraf al bestellen zodat je vast van een adres kunt voorzien. Je enveloppen liggen dan al klaar ten tijde van de geboorte. Veel mensen vinden dat praktisch.

Bestel een oplage
Nadat wij de foto voor je in het kaartje hebben geplaatst ben je klaar met het ontwerpen van je kaart, alle juiste gegevens staan erop. Geef het verzendadres aan waar je je kaartjes wilt ontvangen. Vul de hoeveelheid kaarten in je wilt bestellen en op welk papiersoort je keuze is gevallen. Geef ook nog even aan welke enveloppen je wilt ontvangen, mocht je die nog niet van te voren hebben besteld.

Betaal je bestelling
De laatste controle. Pas nadat de babyfoto ‘door ons’ is teruggeplaatst check je het kaartje en de inhoud van je winkelmandje. Kies vervolgens de betalingswijze (je kunt je bestelling veilig, via MultiSafePay, betalen met iDeal, Credit Card of Mister Cash voor Belgische klanten) en reken de kaartjes af. De kaartjes worden nu speciaal voor jou gedrukt.
 Bezorging:

Proefdrukken
De proefdrukken van Pincopallino Geboortekaartjes worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij je bezorgd. Gemiddeld duurt dit 2 á 3 werkdagen.
* Voor de bezorging van poststukken die door de brievenbus passen, zijn we afhankelijk van de stiptheid van postbezorgers van PostNL (Nederland) en bpost (België). Pakketjes (dus poststukken die niet door de brievenbus passen) worden door PostNL in bijna alle gevallen de volgende werkdag bezorgt in zowel Nederland als België.

Pakketjes:
Kaarten/enveloppen die in oplagen zijn besteld worden met de pakketdienst van PostNL verstuurd. Dit gaat sneller dan met de regulieren post! Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, Pincopallino Geboortekaartjes heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem gerust contact op.

Wanneer wij de kaartjes stuk voor stuk bezorgen:
U betaald 42 eurocent extra per adres voor de handeling (adresseren, insteken, post zegel plakken, dichtplakken van de envelop en ter post aanbieden).

Pakketpost = vanaf 20 kaarten
(10x kaartje met 10x envelop of 20x kaartje)Eigen verantwoordelijkheid:

Een aantal zaken zijn je eigen verantwoordelijkheid::

Je dient de kaart zelf te controleren of deze naar wens is en na te kijken op eventuele fouten alvorens je als laatste stap de kaarten besteld! Met eigen verantwoordelijkheid bedoelen we:

1. De kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je ons hebt gestuurd of zelf hebt ge-upload.
2. De juistheid van het adres van de bestelling.
3. De teksten op de kaartje.(bij aanpassingen bewaar/save de kaart altijd opnieuw alvorens je de oplage kaarten besteld)

4. Verschuiven van beeldmateriaal zoals achtergronden!

- Sta op de achtergrond en klik altijd op - uitvullen!
- Los beeldmateriaal (Clip-art) ca.10 mm aan de zijkanten door laten lopen.

Wil je dat wij jouw kaartje voorafgaande aan de oplage bestelling, controleren? Stuur ons nog (tijdig) vóórdat je de oplage bestelling plaatst een e-mail! Eenmaal besteld dan gaat het ontwerp rechtstreeks (dus zonder tussenkomst van ons), via het online systeem naar de drukkerij!
 Zelf ontwerpen:

Het leuke van een Pincopallino geboortekaartje is dat je zelf elementen kan toevoegen en weg kan halen via het Clip-Art systeem.

1. Open een kaartje:
2. Kijk rechts in het menu en klik op Afbeeldingen & Versieringen
3. Kies voor Clip-Art
U krijgt een 'pull down menu' te zien waarin je keuze hebt uit een groot assortiment illustraties waarmee je in een handomdraai zélf een persoonlijk geboortekaartje ontwerpt!

https://www.pincopallino.nl/kaarttypePlanning: drukken & verzenden

Wanneer je de babyfoto op werkdagen voor 10h.00 uur aanlevert en bestel je de oplage kaarten op werkdagen vóór 17h.00? Dan worden de kaarten dezelfde dag gedrukt en verzonden. Bestel je de oplage kaarten op maandag t/m donderdag ná 17.00? Dan worden de kaarten de volgende dag gedrukt en verzonden. Bestel je een oplage kaarten op vrijdag ná 16:00? Dan worden de kaartjes op zondag verzonden. Deze planning is ook van toepassing voor proefdrukken en enveloppen!

Zondagproductie:

Het is ook mogelijk om op zondag te bestellen. Dat betekent dat alle orders die betaald zijn op zondagmiddag voor 18:00 uur geproduceerd worden. De pakketorders worden diezelfde dag nog aangeboden bij PostNL en op maandag bezorgd! Daarmee winnen we 1 dag levertijd van orders die in het weekend besteld worden. Brievenbus poststukken zoals proefdrukken worden wel op zondag geproduceerd, maar niet aangeboden bij PostNL. Die worden namelijk niet op maandag bezorgd. Deze poststukken gaan met de aanbieding van maandag mee naar PostNL.
 Kraamborrelkaartjes:

Het volgende formaat past prima om in het geboortekaartje bij te schuiven:

8x8 cm -  past in een geboortekaartje formaat 13x13 cm
13x13 cm -  past in een geboortekaartje formaat 15x15 cm.

Wij kunnen van elk geboortekaartje een borrelkaart of kraamfeest kaartje maken!  Laat ons wel tijdig (voordat de baby is geboren) weten wanneer je een borrelkaartje wenst. Dan passen wij jullie kaartje GRATIS aan in een enkel formaat kaart. Deze kaart voorzie je dan zelf van de nodige tekst. Tijdens het bestelproces geef je aan dat dit kaartje hoe groot het je kaartje wilt. Formaat 8x8 cm - of 13x13 cm!Sluitzegels
Hoe je van je envelop een echt kadootje maakt? Wat dacht je van een persoonlijke sluitzegel van je eigen geboortekaartje?

va. € 95,- excl. btw

Wist je dat het tegenwoordig ook helemaal in is om niet alleen een te gek geboortekaartje te versturen, maar om ook de envelop te laten schitteren. Gepersonaliseerde sluitzegels zijn gemaakt mét de afbeelding van je eigen geboortekaartje! Een sluitzegel is een sticker die je gebruikt om de envelop dicht te plekken. Héél vroeger was dit de plek waar ridders en jonkvrouwen zo’n zegel op lieten smelten om de geheime post te verzegelen – inmiddels gebruiken we die plek dus voor de sluitzegel. Zo’n toffe zegel plak je op je envelop en tadaa: je envelop ziet er ineens nóg toffer uit. Leuk hè?


Te gebruiken voor
Het sluiten van de enveloppen, doopsuiker en of andere cadeautjes aandenken

  75 stuks Euro: 95,-
125 stuks Euro: 135,-
200 stuks Euro: 179,-
250 stuks Euro: 235,-


* Omdat deze stickers bij een externe drukkerij worden gedrukt en nog door ons moeten worden verschaald willen wij je vragen deze extra service minimaal: 3 weken voor de uitgerekende datum bestellen.Digitale versie van het geboortekaartje:

Met een digitale versie van je geboortekaartje kan je het ontwerp zélf naar een drukkerij bij jou in de buurt brengen (mailen)!

€ 75- excl. btw

 Ook kan je het bestand gebruiken om de mooiste afdrukken te laten maken op bijvoorbeeld canvas of plexiglas bij een foto vak lab bij jou in de buurt. Zo is het dubbel zo leuk!!! Bijvoorbeeld: doopsuiker of een paar 'extra' prints te maken voor in een fotolijstje en cadeau te geven of op je werk neer te zetten, een extra printje voor opa en oma, vrienden en familie, een kalender, agenda... noem maar op.

Hoe werkt het:

1. Kies je geboortekaartje uit de collectie geboortekaartjes.
2. Pas de tekst op de site aan en sla de wijzigingen op in je eigen account.
3. Bestel hier je digitale kaart:

Baby geboren:
4. Stuur ons de babyfoto; je foto wordt door ons in het geboortekaartje geplaatst.
5. Vul zelf de geboortegegevens zoals geboortedag, tijd en gewicht aan en controleer het eindresultaat online (desgewenst kun je eerst nog een proefdruk bestellen).

Planning:
Alle foto's en of teksten die vóór 10h.00 worden ingezonden worden voor 15h.00 bewerkt. Foto's die na 10h.00 worden ingezonden kunnen ook na 15h.00 worden bewerkt. Bestellingen die vóór 18:00 zijn geplaatst worden de zelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Je krijgt het ontwerp toegestuurd via www.wetransfer.com (hou je mailbox dus in de gaten !!!) Hierna kun je het ontwerp kopiëren naar je harde schijf of naar een andere CD/USB.

Deze producten zijn gemaakt bij: Bookadee http://www.bookadee.net/ 
Picture     Picture   Picture   Picture

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fotografie

Een losse geboortekaartjes fotoshoot (duurt ca 30 minuten) kost Euro 95.- U krijgt hiervoor tevens 10 digitale bestanden van de fotoshoot. De mooiste foto zal door ons in het geboortekaartje worden verwerkt. Dit is op basis van fotografie in onze studio in Naarden. Moeten wij naar u toe komen dan kan dit natuurlijk ook.

In onze studio Euro 95,-
Bij jou thuis Euro 125,- + 0.45 ct per gereden KM va. postcode 1261.

Extra:
Broertje of zusje erbij + Euro 25.- p.p.
Zwangere buik + Euro 50.-
Prijzen zijn excl. Btw.
Een mooi cadeau om te laten schenken door de ouders, de grootouders of om jezelf cadeau te geven!

 Geboortekaartjes pakketten

incl. fotoreportage

Jouw investering en onze service bestaat uit:

  • Account aanmaak op www.pincopallino.nl
  • Baby fotoshoot
  • Online gallery
  • 5 digitale bestanden van de reportage cadeau
  • Dubbele kaarten formaat 13x13 cm op Natuurkarton (mat) Silk MC (zijdeglans) of Fotokaart (hoogglans)
  • Enveloppen
  • Bestelling online
  • Illustrator die meekijkt bij de door jou aangebrachte teksten - incl. eventuele verbeteringen.
  • Verzending (1 adres in NL)


Het enige wat jij hoeft te doen is:
Teksten op het kaartje te schrijven & doorgeven wanneer de baby is geboren! Ook een mooi kraamcadeau om te laten schenken door de ouders, opa's en oma's of om jezelf cadeau te geven.

______________________________________________________________

Geboortekaartjes Pakket 1.
+ Baby fotoreportage
+ 50 geboortekaarten
+ 50 enveloppen
+ 5 digitale bestanden fotoreportage
                                                             Eur 250
 

Geboortekaartjes Pakket 2.
+ Zwangerschap fotoreportage
+ Baby fotoreportage
+ 50 geboortekaarten
+ 50 enveloppen
+ 5 digitale bestanden fotoreportage
+ 1 digitale bestand Geboortekaartje
                                                Eur 325
 

Geboortekaartjes Pakket 3.
+ Baby fotoreportage
+ 75 geboortekaarten
+ 75 enveloppen
+ 5 digitale bestanden fotoreportage
+ 1 digitale bestand Geboortekaartje
                                                              Eur 350
 

Geboortekaartjes Pakket 4.
+ Baby fotoreportage
+ 100 geboortekaarten
+ 100 enveloppen
+ 5 digitale bestanden fotoreportage
+ 1 digitale bestand Geboortekaartje
+ 1 canvas (geboortekaart) 40 x 40 cm

                                                          Eur 425


______________________________________________________________


Boeken?
Stuur ons dan een e-mail met daarin je wensen.Veel gestelde vragen

Waar zie ik na de fotosessie de foto-bestanden?
In een alleen voor jou toegankelijke online fotogalerie.
Hoe krijg je de gekochte foto-bestanden?
Zij stuurt de foto`s via en beveiligd systeem naar jou toe. Hierna kun je de foto’s kopiëren naar je harde schijf of naar een andere CD/USB.
Hoe lang duurt het na de fotoshoot voordat ik de geretoucheerde foto-bestanden in huis heb?
Maximaal 2 weken. Wij sturen de foto`s via en beveiligd systeem naar jou toe. Bij een geboortekaart wordt de gekozen foto voor het kaartje dezelfde dag nog gekozen en door haar bewerkt.
Kun je de foto’s die je digitaal koopt overal af laten drukken?
Voor een meerprijs bovenop het webformaat krijg je het originele formaat. Deze kan je overal af laten drukken. Dat is de manier waarop zij werkt. Je krijgt de foto’s zoals uit het pakket omschreven afdruk klaar en op hoge resolutie toegezonden. Je mag helemaal zelf weten hoe vaak en waar je de foto’s af laat drukken. Zij heeft echter wel adviezen voor je, waar je de mooiste afdrukken krijgt. Tot welk formaat kunnen de foto’s worden afgedrukt?
Zij fotografeert met een professionele camera met 22 megapixels. Wanneer je het originele formaat hebt besteld dan kun je daarmee kun je makkelijk tot posterformaat afdrukken laten maken, die nog haarscherp zijn. Ook groter kan, bijvoorbeeld als fotobehang.
Kan ik voorbeelden zien van foto-afdrukken?
Natuurlijk. Als je komt voor de fotoreportage kun je de meterslange fotogalerij bekijken, waar allerlei formaten hangen.
Op welke termijn kan ik een afspraak maken?
Dat hangt er van af welke dag je wilt. Woensdagmiddag en zaterdag overdag zijn meestal als eerste volgepland. In het algemeen is er een wachttijd voor een gewone fotoshoot 2-3 weken en voor een geboortekaartje binnen 3 werkdagen.

Staat jouw vraag er niet bij?
Mail hem dan naar  info@pincopallino.nl of gebruik het contact-formulier. Je krijgt altijd antwoord!Werkgebied:

Utrecht en ‘t Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Baarn) Flevoland (o.a. Harderwijk, Emmeloord, Dronten, Almere en Lelystad) Amsterdam, (Amstelveen, Ouder-Amstel, Diemen, Weesp, Zaanstad, Zaandam en Haarlemmermeer) Den Haag (Delft, Wassenaar, Leiden (e.o), Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Midden-Delfland en Zoetermeer) Rotterdam (Schiedam,  Vlaardingen, Maassluis, Lansingerland, Spijkenisse, Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel)

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: