Clicky

Informatie
Pinco Pallino > Informatie

Als je wilt weten hoe jouw zelfgemaakte geboortekaartje er in het echt komt te zien, bestel je een proefdruk, het kost je de éérste keer maar € 1 en de verzending is gratis. Wil je weten hoeveel de kaartjes kosten bereken hier dan hier de prijs. Eén proefdruk voor 1 euro. Minimale oplage van 10 kaartjes. Alle orders vanaf 25,- euro gratis verzending. Voor orders onder dit bedrag brengen we 2,95 euro in rekening.


GEBOORTEKAARTJES MAKEN ONLINE - 3 tips

1. Kies een formaat en stijl of begin met een blanco kaartje. Voeg tekst toe: een leuke geboortetekst of een mooi gedichtje.Een mooie fotokaart maak je met een liggend of vierkant formaat en een klein enkel kaartje is zeer geschikt als kraamborrelkaartje.

2. Kies kaartsoort, een achtergrond­kleur of patroon of achterblad via clipart In onze editor kies je kinderlijk eenvoudig een achtergrondplaatje of kies een van onze vele clipart plaatjes; sterretjes, sprookjes of vintage. Je kan ook zelf een kleur toevoegen.

3. Kies uit de uitgebreide collectie clipart en afbeeldingen. We bieden een hele unieke collectie clipart en afbeeldingen aan. Je vindt hier plaatjes van leuke hartjes, sterretjes, retro wiegjes of bijvoorbeeld hele bomen en bloemen. Zo kan je makkelijk je geboortekaartjes ook zelf maken en ziet je kaartje eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl je het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan! Bekijk hier de prijzenpagina.

Veel plezier met het kiezen van jullie geboortekaartje
 

SPROOKJES KAARTJES - 5 stappen

Omdat je foto van JPG naar een 'uitgeknipte PNG' moet worden omgezet, bieden wij deze foto uitknipservice GRATIS aan.1. Stuur ons in een e-mail met daarin je mooiste babyfoto (1 stuks)

2. Of boek een reportage met onze fotograaf (ook voor broer of zusje)

3. Wij knippen de baby foto GRATIS uit en monteren het in jouw geboortekaartje

4. Wanneer het kaartje klaar staat ontvang je van ons een bevestigingsmail en hierna kan je pas bestellen!

5. Lees vóóraf onze foto instructies

 

BELANGRIJK OM TE WETEN

Pas nádat de foto door ons is uitgeknipt en in het kaartje is gemonteerd, dan pas plaats je de oplage bestelling! Je ontvangt van ons een bevestigingsmail wanneer het kaartje klaar is.
 

Planning

Alle baby foto's die vóór 10h.00 worden ingezonden worden voor 14h.00 verwerkt. Foto's die ná 10h.00 worden ingezonden kunnen ook ná 14h.00 worden verwerkt. Foto van broer of zus: Bestel deze service (via het sturen van email) vooraf, dan zie je het kaartje zoals het wordt en staat alles klaar op het moment dat je kindje geboren wordt. Wel zo makkelijk en een rustgevende gedachte. Prijscalculator

 

Bestel je enveloppen vooraf

Als de uitgerekende datum dichterbij komt en je weet dat  jullie het geboortekaartje bij ons gaat bestellen, dan kun je alvast de enveloppen vooraf bestellen. De enveloppen vooruit bestellen is handig omdat je dan vóór de geboorte de adressen op de enveloppen kunt schrijven. Als de kleine geboren is hoef je alleen nog maar de geboortekaartjes te bestellen en heb je alle tijd om van je kindje te genieten.


Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact op via info@pincopallino.nl. Je kunt ons ook bereiken op werkdagen tussen 10.00 - 17.00  via telefoonnummer 06-27369247.
 
 

Handige linkjes

  Enveloppen     Papiersoorten     Foto instructies     Prijzen     Proefdrukje    Jongens     Meisjes     Blanco Kaartje     Prijscalculator    Werkwijze