Clicky

Informatie
Pinco Pallino > Informatie

VERZENDKOSTEN


Als je wilt weten hoe jouw zelfgemaakte geboortekaartje er in het echt komt te zien, bestel je een proefdruk, het kost je de éérste keer maar € 1 en de verzending is gratis.

Wanneer een kaartje van Nederlands naar > Belgisch formaat (ivm postzegels) of van dubbel-naar enkel (of andersom) moet worden omgezet, e-mail ons dan even. Deze service is gratis!GEBOORTEKAARTJES MAKEN ONLINE - 3 tips

1. Kies een formaat en stijl of begin met een blanco kaartje. Voeg tekst toe: een leuke geboortetekst of een mooi gedichtje.Een mooie fotokaart maak je met een liggend of vierkant formaat en een klein enkel kaartje is zeer geschikt als kraamborrelkaartje.

2. Kies kaartsoort, een achtergrond­kleur of patroon of achterblad via clipart In onze editor kies je kinderlijk eenvoudig een achtergrondplaatje of kies een van onze vele clipart plaatjes; sterretjes, sprookjes of vintage. Je kan ook zelf een kleur toevoegen.

3. Kies uit de uitgebreide collectie clipart en afbeeldingen. We bieden een hele unieke collectie clipart en afbeeldingen aan. Je vindt hier plaatjes van leuke hartjes, sterretjes, retro wiegjes of bijvoorbeeld hele bomen en bloemen. Zo kan je makkelijk je geboortekaartjes ook zelf maken en ziet je kaartje eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl je het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan! Bekijk hier de prijzenpagina.


Veel plezier met het kiezen van jullie geboortekaartje!
 SPROOKJES GEBOORTEKAARTJES

Omdat je foto van JPG naar een 'uitgeknipte PNG' moet worden omgezet, bieden wij deze foto uitknipservice GRATIS aan.
 

Zo bestel je een sprookjeskaart - 5 stappen

1. Kies een kaart uit, maak de teksten online en bewaar deze kaart in jullie account.

2. Wanneer de baby is geboren; Stuur ons een e-mail met daarin jullie mooiste babyfoto (1 stuks) - Of boek een reportage met onze fotograaf (ook voor broer of zusje)

3. Wij knippen de babyfoto GRATIS én monteren dit in jullie geboortekaartje!

4. Wanneer het kaartje klaar staat ontvang je van ons een bevestigingsmail.

5. En als láátste bestel je de geboortekaartjes in oplage!

BELANGRIJK OM TE WETEN

Pas nádat de foto door ons is uitgeknipt en in het kaartje is gemonteerd, dan pas plaats je de oplage bestelling! Je ontvangt van ons een bevestigingsmail wanneer het kaartje klaar is.
 

Planning

Alle baby foto's die vóór 10h.00 worden ingezonden worden voor 14h.00 verwerkt. Foto's die ná 10h.00 worden ingezonden kunnen ook ná 14h.00 worden verwerkt. Foto van broer of zus: Bestel deze service (via het sturen van email) vooraf, dan zie je het kaartje zoals het wordt en staat alles klaar op het moment dat je kindje geboren wordt. Wel zo makkelijk en een rustgevende gedachte. Prijscalculator

 

Bestel je enveloppen vooraf

Als de uitgerekende datum dichterbij komt en je weet dat  jullie het geboortekaartje bij ons gaat bestellen, dan kun je alvast de enveloppen vooraf bestellen. De enveloppen vooruit bestellen is handig omdat je dan vóór de geboorte de adressen op de enveloppen kunt schrijven. Als de kleine geboren is hoef je alleen nog maar de geboortekaartjes te bestellen en heb je alle tijd om van je kindje te genieten.


Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact op via info@pincopallino.nl. Je kunt ons ook bereiken op werkdagen tussen 10.00 - 17.00  via telefoonnummer 06-27369247.
 
Volg ons op         

Handige linkjes

  Enveloppen     Papiersoorten     Foto instructies     Prijzen     Proefdrukje    Jongens     Meisjes     Blanco Kaartje     Prijscalculator    Werkwijze