Clicky

Informatie
Pinco Pallino > Informatie

Zélf het geboortekaartje ontwerpen ♡

 


Handige linkjes:
  Enveloppen     Papiersoorten     Foto-instructies     Prijzen     Tweelingkaartjes     Jongens     Meisjes     Blanco Kaartje     Papiersoorten    Prijscalculator    Werkwijze


1. Kies een formaat en stijl of begin met een blanco kaartje
Een mooie fotokaart maak je met een liggend of vierkant formaat en een klein enkel kaartje is zeer geschikt als kraamborrelkaartje.

2. Voeg tekst toe: een leuke geboortetekst of een mooi gedichtje

3. Kies een achtergrond­kleur of patroon of achterblad via clipart In onze editor kies je kinderlijk eenvoudig een achtergrondkleur of een van onze vele clipart, sterretjes, sprookjes of retro. Je kan ook zelf een kleur toevoegen?

4. Kies uit de uitgebreide collectie clipart en afbeeldingen
We bieden een hele unieke collectie clipart en afbeeldingen aan. Je vindt hier plaatjes van leuke hartjes, sterretjes, retro wiegjes of bijvoorbeeld hele bomen en bloemen. Zo kan je makkelijk je geboortekaartjes ook zelf maken en ziet je kaartje eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl je het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan! Bekijk hier de prijzenpagina.
 

Zelf geboortekaartjes maken Met liefde gemaakt !

"Een hele leuke ervaring bij Pincopallino Studio. Wij maakten heel eenvoudig het geboortekaartje zelf ! Het kaartje zag eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl wij het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan!"
Groetjes Linda, Marc en onze kleine Sophie
 

★  Sprookjesgeboortekaartjes

   

★  Omdat je foto door ons van JPG naar een 'uitgeknipte PNG' moet worden omgezet bieden wij deze service GRATIS aan:
 

1. Stuur ons in een e-mail met daarin je mooiste babyfoto (1 stuks)

2. Of boek een reportage met onze fotograaf (ook voor broer of zusje)

3. Wij knippen de baby foto GRATIS uit en monteren het in jouw geboortekaartje

4. Wanneer het kaartje klaar staat ontvang je van ons een bevestigingsmail.

5. Lees vóóraf de foto instructies

Ga naar foto instructies                                Stuur hier de baby foto


★  BELANGRIJK OM TE WETEN:

Pás wanneer de foto door ons is uitgeknipt + in het kaartje is gemonteerd, dan pas plaats je de oplage bestelling! - Je ontvangt van ons een bevestigingsmail wanneer het kaartje klaar staat. De babyfoto verwerken wij GRATIS! Het verwerken van een foto van broer/zus Euro 7.50 p.p. Deze foto kan je al ruim voor de geboorte toesturen. Dan staat het kaartje alvast klaar voor de geboorte. Prijscalculator

PLANNING:

Alle baby foto's die vóór 10h.00 worden ingezonden worden voor 14h.00 verwerkt. Foto's die na 10h.00 worden ingezonden kunnen ook ná 14h.00 worden verwerkt. Foto van broer of zus: Bestel deze service (via het sturen van email) vooraf, dan zie je het kaartje zoals het wordt en staat alles klaar op het moment dat je kindje geboren wordt. Wel zo makkelijk en een rustgevende gedachte. Prijscalculator

 

Voor bij het geboortekaartje:

★  Échte-strikjes

Standaardsorteervolgorde: Nieuw
 
 
 
 
 

★  Doopsuikers

Vrolijke verpakkingen en zoete snoep, Geboortebedankjes nodig? Bij ons kun je zoete snoepjes kopen en vrolijke verpakkingen, die je kunt personaliseren met een leuke sticker. Verras je kraambezoek met een geboortebedankje. Let op: de verpakkingen worden leeg verkocht. Je kunt roze- en blauw-wit of goudkleurig snoep hier zelf bijkopen bij ons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

★  Leuke verpakkingen. Kies een van onze verpakkingen. Let op: deze zijn exclusief snoep. We verkopen ook lekker snoep, dit vind je onder aan de pagina.

 

 

 

 

 

 


★  Sluitzegels

Sluitzegels voor bij de enveloppen bestel je al voor €5,95 per vel van 35 stuks. Dit vind je onder aan de pagina.

 

 

 

 

 

 

_________


★  Populaire geboortekaartjes collecties

 

Retro

retrogeboortekaarten

Efteling

efteling geboortekaarten

Zélf maken

geboortekaarten maken

Sprookjes

sprookjesgeboortekaarten


★  Kraamborrelkaartjes

Je kan van ieder vierkante geboortekaartje een borrelkaart/kraamfeest kaartje maken. Dit is een prima formaat om in het geboortekaartje bij te schuiven:

Formaat borrelkaart/kraamfeest 8x8 cm pijl
past mooi in een geboortekaartje van 13x13 cm

Formaat borrelkaart/kraamfeest 13x13 cm pijl
past mooi in een geboortekaartje van 15x15 cm.

Wanneer er een dubbele geboortekaart in je account staat - dan kunnen wij deze voor jou omzetten in een enkele kaart. Je kan deze vervolgens zelf van teksten voorzien en hiervan een proefdrukje bij je geboortekaart bestellen. Je geeft dus tijdens het bestelproces, net als bij het geboortekaartje aan "hoe groot" het borrelkaart/kraamfeest moet zijn!

Staat je vraag er niet tussen?
Neem dan gerust contact op via info@pincopallino.nl. Je kunt ons ook bereiken op werkdagen tussen 10.00 - 17.00  via telefoonnummer 06-27369247.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: