Clicky

Pincopallino geboortekaartjes
Pinco Pallino > Pincopallino geboortekaartjes

Pincopallino geboortekaartjes

G E B O O R T E K A A R T J E S

H E T  M O O I S T E  K A A R T J E  V O O R  J O U W  K I N D J E

Ontdek onze ruime collectie hippe en trendy geboortekaartjes van Pincopallino.nl. Ervaar waarom Pincopallino meerdere keren als béste is getest. Pincopallino ontwerpt originele geboortekaartjes die je verder zelf aan kunt passen aan jouw persoonlijke wensen.


LAAT JE VERRASSEN DOOR ONZE EXCLUSIEVE COLLECTIES

SPROOKJESVINTAGE-RETRO


POETISCH


ZÉLF ONTWERPEN!

Als je wilt weten hoe jouw zelfgemaakte geboortekaartje er in het echt komt te zien, bestel je een proefdruk, het kost je de éérste keer maar € 1 en de verzending is gratis. Wil je weten hoeveel de kaartjes kosten bereken hier dan hier de prijs. Eén proefdruk voor 1 euro. Minimale oplage van 10 kaartjes. Alle orders vanaf 25,- euro gratis verzending. Voor orders onder dit bedrag brengen we 2,95 euro in rekening.
 

IN DE MEDIA                                                                     WIE ZIJN WIJ

Pincopallino.nl is al 15 jaar de authentiekste aanbieder en drukker van geboortekaarten in Nederland en België. Met een eigen drukkerij, en de authentieke collectie geboortekaartjes, wenskaarten en bijzondere ontwerpen voor altijd het perfecte geboortekaartje.

Handige linkjes

  Enveloppen     Papiersoorten     Foto instructies     Prijzen     Proefdrukje    Jongens     Meisjes     Blanco Kaartje     Prijscalculator    Werkwijze