Clicky

Pincopallino geboortekaartjes
Pinco Pallino > Pincopallino geboortekaartjes

ONZE COLLECTIES GEBOORTEKAARTJES ♡

Hippe geboortekaartjes zelf ontwerpen

Zelf geboortekaartjes maken
 

Hippe geboortekaartjes meisje

hippe geboortekaartjes jongens

ZÉLFGEMAAKT GEBOORTEKAARTJE ♡

Het geboortekaartje begint bij jou ! Kies jouw favoriete kaartje uit onze collectie of ontwerp zelf een mooi geboortekaartje en pas het ontwerp aan naar wens. Bestel een proefdruk en ontvang bij je eerste bestelling een proefpakketje. Je kan ook de enveloppen alvast vooraf bestellen. Verstuur de geboortekaartjes rechtstreeks naar familie en vrienden via onze verzendservice of bestel een pakketje. Veel plezier met het kiezen en maken van jullie geboortekaartje!

Zelf geboortekaartjes maken "Een hele leuke ervaring bij Pincopallino Studio. Wij maakten heel eenvoudig het geboortekaartje zelf ! Het kaartje zag eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl wij het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan!"
Groetjes Linda, Marc en onze kleine Sophie

Handige linkjes:
Enveloppen   |  Papiersoorten   |   Foto instructies   |   Prijzen   |   Tweelingkaartjes   |   Jongens   |   Meisjes   |  

Zelf geboortekaartjes maken

Als je wilt weten hoe jouw zelfgemaakte geboortekaartjes er in het echt komt te zien, bestel je een proefdruk, het kost je maar €1 en de verzending is gratis. Bij je eerste proefdruk (geen verzendkosten) krijg je ook een monstersetje papiersoorten en samples met enveloppenkleuren. Prijscalculator Voeg kinderlijk eenvoudig een achtergrond, tekst, en versieringen toe uit onze unieke collectie 'afbeeldingen en versieringen'. Open een kaartje - voeg aan de rechterkant toe: Kleuren, Lettertypes en Clipart plaatjes.

Misschien heb je suggesties of wensen. Of mis je iets. Vertel het ons.
We verheugen ons op je reactie.


ONZE COLLECTIES ♡

Met liefde speciaal voor jou gemaakt !

Zelf geboortekaartjes maken SPROOKJES GEBOORTEKAARTJES:
(met uitgeknipte baby foto)

sprookjesgeboortekaartensprookjesgeboortekaarten
Het leuke aan een Pincopallino sprookjesgeboortekaartje is dat je pasgeboren wereldwondertje er de hoofdrol inspeelt! Jouw eerste ontmoeting in het Sprookjesbos. Op een lelieblad in de vijver van het grote Sprookjesbos, wordt tussen zorgzame elfen en vrolijke kabouters een baby geboren. Stuur ons jouw babyfoto en wij maken er een persoonlijk geboortekaartje van! Het kindje groeit op onder Sprookjesboom als een wonderlijk wezentje in de wereld van kikkers, prinsessen en eeuwig dansende rode schoentjes. Die droomwereld wordt nu werkelijkheid, want hier op sprookjesgeboortekaarten kunnen kersverse ouders hun kindje de hoofdrol laten spelen in een van de eeuwenoude sprookjes van de Pincopallino en de Efteling.

Zelf geboortekaartjes maken SPROOKJES EFTELING GEBOORTEKAARTJES:
(met uitgeknipte baby foto)

Efteling-geboortekaartje-rode-paddestoel-sprookjesbos-boom♥ Geboortekaartje Efteling Sprookjes♥ Gratis verzending in Nederland en naar België ♥ Voor 18.00 besteld, vandaag verzonden* ♥ Bereikbaar van 10.00 t/m 17.00 op info@pincopallino.nl ♥ In het weekend voor zondag 18.00 uur besteld, is maandag in huis!*
Dankzij een exclusieve samenwerking met de Efteling, kan Pincopallino u deze schitterende Efteling geboortekaartjes aanbieden. Het leuke aan een Pincopallino sprookjesgeboortekaartje is dat je pasgeboren wereldwondertje er de hoofdrol inspeelt! Jouw eerste ontmoeting in het Sprookjesbos. Op een lelieblad in de vijver van het grote Sprookjesbos, wordt tussen zorgzame elfen en vrolijke kabouters een baby geboren. Stuur ons jouw babyfoto en wij maken er een persoonlijk geboortekaartje van! Het kindje groeit op onder Sprookjesboom als een wonderlijk wezentje in de wereld van kikkers, prinsessen en eeuwig dansende rode schoentjes. Die droomwereld wordt nu werkelijkheid, want hier op sprookjesgeboortekaarten kunnen kersverse ouders hun kindje de hoofdrol laten spelen in een van de eeuwenoude sprookjes van de Pincopallino en de Efteling.

Zelf geboortekaartjes maken RETRO GEBOORTEKAARTJES:
retro geboortekaarten

De vrolijke retro geboortekaartjes van Pincopallino hebben een eigen, authentiek design. Met kleuren zoals vermiljoen, Turks groen en oud roze blaast Pincopallino nieuw leven in de vertrouwde retrowereld van de kersverse ouders. Pincopallino raakt bij haar poëtische Nostalgische geboortecollectie geïnspireerd door de trent van nu, de romantische designs, de befaamde Gouden boekjes en de romantiek van de fifties. De ontwerpen zijn anders, stijlvol, en stralen bovenal poësie uit. Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes, kunstwerkjes die nergens anders te koop zijn!

Nostalgische Geboortekaartjes van Pincopallino hebben een eigen, authentiek design. Met kleuren als vermiljoen, Turks groen en oud roze blaast Pincopallino nieuw leven in de vertrouwde retrowereld van de kersverse ouders. Pincopallino raakt bij haar poëtisch-Nostalgische geboortecollectie ontwerpen geïnspireerd door de trent van nu, de romantische designs, de befaamde Gouden boekjes, de romantiek en de fifties. De ontwerpen zijn anders, stijlvol, en stralen bovenal poësie uit. Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes, kunstwerkjes die nergens anders te koop zijn!

 

Eén proefdruk voor 1 euro. | Minimale oplage van 10 kaartjes | Alle orders vanaf 25,- euro gratis verzending | voor orders onder dit bedrag brengen we 2,95 euro in rekening.

Sluitzegels

Sluitzegels voor bij de enveloppen bestel je al voor €5,95 per vel van 35 stuks.

   Verbergen
Omhoog
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: