Clicky

Pincopallino geboortekaartjes
home > Pincopallino geboortekaartjes

De mooiste geboortekaartjes maak je hier !

Visual left

 

Zélf geboortekaartjes ontwerpen!
pijl

Visual left

Zelf geboortekaartjes maken en bestellen, zo werkt het:

Maak zelf een Pincopallino geboortekaartje op basis van een blanco ontwerp of een reeds bestaand ontwerp. Je kunt vervolgens het kaartje helemaal opmaken naar je eigen wensen. Voeg kinderlijk eenvoudig een achtergrond, tekst, en versieringen toe uit onze unieke collectie 'afbeeldingen en versieringen':

Open een kaartje - voeg aan de rechterkant toe:

 
  • Kleuren
  • Lettertypes
  • Cliparts

 

Als je wilt weten hoe jouw zelfgemaakte geboortekaartje er in het echt komt te zien, bestel je een proefdruk, het kost je maar €1 en de verzending is gratis. Bij je eerste proefdruk (geen verzendkosten) krijg je ook een monstersetje papiersoorten en samples met enveloppenkleuren. Prijscalculator


Sprookjes geboortekaartjes
pijl

Visual left


Het leuke aan een Pincopallino sprookjesgeboortekaartje is dat je pasgeboren wereldwondertje er de hoofdrol inspeelt! Jouw eerste ontmoeting in het Sprookjesbos. Op een lelieblad in de vijver van het grote Sprookjesbos, wordt tussen zorgzame elfen en vrolijke kabouters een baby geboren. Stuur ons jouw babyfoto en wij maken er een persoonlijk geboortekaartje van! Het kindje groeit op onder Sprookjesboom als een wonderlijk wezentje in de wereld van kikkers, prinsessen en eeuwig dansende rode schoentjes. Die droomwereld wordt nu werkelijkheid, want hier op sprookjesgeboortekaarten kunnen kersverse ouders hun kindje de hoofdrol laten spelen in een van de eeuwenoude sprookjes van de Pincopallino en de Efteling.

 

Retro geboortekaartjes
pijl

Visual left


De vrolijke retro geboortekaartjes van Pincopallino hebben een eigen, authentiek design. Met kleuren zoals vermiljoen, Turks groen en oud roze blaast Pincopallino nieuw leven in de vertrouwde retrowereld van de kersverse ouders. Pincopallino raakt bij haar poëtische Nostalgische geboortecollectie geïnspireerd door de trent van nu, de romantische designs, de befaamde Gouden boekjes en de romantiek van de fifties. De ontwerpen zijn anders, stijlvol, en stralen bovenal poësie uit. Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes, kunstwerkjes die nergens anders te koop zijn!


De Nostalgische Geboortekaartjes van Pincopallino hebben een eigen, authentiek design. Met kleuren als vermiljoen, Turks groen en oud roze blaast Pincopallino nieuw leven in de vertrouwde retrowereld van de kersverse ouders. Pincopallino raakt bij haar poëtisch-Nostalgische geboortecollectie ontwerpen geïnspireerd door de trent van nu, de romantische designs, de befaamde Gouden boekjes, de romantiek en de fifties. De ontwerpen zijn anders, stijlvol, en stralen bovenal poësie uit. Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes, kunstwerkjes die nergens anders te koop zijn!


Handige linkjes:
Enveloppen   |  Papiersoorten   |   Babyfoto instructies   |   Prijzen
  

verzendservice geboortekaartjes

Trends in geboortekaartjes

Dierenrijk

Sprookjes

Harten

Efteling

Silhouet geboortekaartjes maken Geboortekaartjes met foto Botanische geboortekaartjes maken Efteling
 

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: