Clicky

Hoera! Pincopallino bestaat 15 jaar! Bekend van de T.V., De Efteling en de tal van tijdschriften!
Pinco Pallino > Hoera! Pincopallino bestaat 15 jaar! Bekend van de T.V., De Efteling en de tal van tijdschriften!

Hoera! Pincopallino bestaat 15 jaar! Bekend van de T.V., De Efteling en de tal van tijdschriften!

Pincopallino ontwerpt originele geboortekaartjes die je verder zelf aan kunt passen aan jouw persoonlijke wensen. Je hebt de keuze uit heel veel geboortekaartjes om inspiratie op te doen. De geboortekaartjes zijn handig onderverdeeld naar verschillende thema's. Lees meer over de lieve geboortekaartjes van Pincopallino. Kies een geboortekaartje op basis van een blanco ontwerp of een reeds bestaand ontwerp uit onze collecties: Sprookjes - Nostalgisch & Lief Poëtisch

Je kunt vervolgens het kaartje helemaal opmaken naar je eigen wensen. Voeg kinderlijk eenvoudig een achtergrond, tekst, en versieringen toe uit onze unieke collectie 'afbeeldingen en versieringen'. Open een kaartje en voeg kinderlijk eenvoudig een achtergrond, tekst, en versieringen Kleuren, Lettertypes en Clipart plaatjes toe uit onze unieke collectie: afbeeldingen en versieringen. Je geboortekaartje ziet eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl je het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan!


"Hoi Liz en Karin, Wij maakten heel eenvoudig het geboortekaartje zelf ! Het kaartje zag eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl wij het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan!"
Groetjes Linda, Marc en onze kleine Sophie


"Erg blij met ons geboortekaartje! Jullie hebben echt de leukste kaartjes en een zeer gebruiksvriendelijke site, tevens een snelle service. Mijn zoon Willem is vrijdag geboren, zondag einde middag de kaarten besteld en maandag al in huis, wauw. Kortom bedankt! Groeten, Noortje "

Als je wilt weten hoe jouw zelfgemaakte geboortekaartje er in het echt komt te zien, bestel je een proefdruk, het kost je de éérste keer maar €1 en de verzending is gratis. Wil je weten hoeveel de kaartjes kosten bereken hier dan hier de prijs. Eén proefdruk voor 1 euro. Minimale oplage van 10 kaartjes. Alle orders vanaf 25,- euro gratis verzending. Voor orders onder dit bedrag brengen we 2,95 euro in rekening.

  Enveloppen     Papiersoorten     Foto instructies     Prijzen     Proefdrukje    Jongens     Meisjes     Blanco Kaartje     Prijscalculator    Werkwijze


★ SPROOKJES GEBOORTEKAARTJES

sprookjesgeboortekaarten

sprookjesgeboortekaarten
Het leuke aan een Pincopallino Sprookjes geboortekaartje is dat je pasgeboren wereldwondertje er de hoofdrol inspeelt! Jouw eerste ontmoeting in het Sprookjesbos. Op een lelieblad in de vijver van het grote Sprookjesbos, wordt tussen zorgzame elfen en vrolijke kabouters een baby geboren. Stuur ons jouw babyfoto en wij maken er een persoonlijk geboortekaartje van! Het kindje groeit op onder Sprookjesboom als een wonderlijk wezentje in de wereld van kikkers, prinsessen en eeuwig dansende rode schoentjes. Die droomwereld wordt nu werkelijkheid, want hier op sprookjes geboortekaarten kunnen kersverse ouders hun kindje de hoofdrol laten spelen in een van de eeuwenoude sprookjes van de Pincopallino en de Efteling.

VINTAGE GEBOORTEKAARTJES

retro geboortekaarten

De vrolijke Vintage geboortekaartjes van Pincopallino hebben een eigen, authentiek design. Met kleuren als vermiljoen, Turks groen en oud roze blaast Pincopallino nieuw leven in de vertrouwde retrowereld van de kersverse ouders. Pincopallino raakt bij haar poëtisch-Nostalgische geboortecollectie ontwerpen geïnspireerd door de trent van nu, de romantische designs, de befaamde Gouden boekjes, de romantiek en de fifties. De ontwerpen zijn anders, stijlvol, en stralen bovenal poësie uit. Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes, kunstwerkjes die nergens anders te koop zijn!

Eén proefdruk voor 1 euro. | Minimale oplage van 10 kaartjes | Alle orders vanaf 25,- euro gratis verzending | voor orders onder dit bedrag brengen we 2,95 euro in rekening.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: