Clicky

Herinnering op linnen
Pinco Pallino > Sprookjesschilderij

Sprookjes bestaan....kinderen van 3 t/m 8 jaar

Schrijf je in!
Wil je op de hoogte gehouden worden over de introductie van onze nieuwe Efteling Sprookjes op doek collectie? Laat je inspireren en schrijf je vandaag nog in! ... lees verder


Efteling
 

Verhaaltje vertellen zo vlak voor het slapen gaan, de kinderen kijken dromerig naar naar hun eigen sprookjesschilderij waarin ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten, mogen laten gaan! Een mooi cadeau om te geven en te verassen of voor jezelf om je muur op te vrolijken! Ook de wat grotere kinderen kunnen bij Pinco Pallino Studio terecht voor een sprookjesschilderij aan de muur! Met onze sprookjescollages wordt jouw kindje door ons gefotografeerd en in een door jou gekozen sprookjesschilderij geplaatst. Het canvas is van duurzame kwaliteit en met stevig frame. Het beeld loopt aan de zijkanten van het canvas door. Alle sprookjesschilderijen hangen als ware als mooie kunstwerkjes aan de muur. Je kan er voor kiezen om de fotoreportage in onze fotostudio of bij jou thuis te laten maken.

Het bestellen van een prachtig gepersonaliseerd sprookjesschilderij met jouw kind(eren) in de hoofdrol, dat is zo gepiept! Je hoeft alleen je favoriete ontwerp te kiezen en hieronder het bestelformulier in te vullen ! Wij nemen contact met jou op voor het maken van een fotoafspraak en zorgen ervoor dat jouw kind de hoofdrol speelt in zijn of haar eigen sprookjesschilderij! Binnen 8 werkdagen heb je het canvas in huis!

Kies hier jouw eigen sprookjesschilderij uit de Sprookjescollectie.


Tip: Een mooi cadeau om te laten schenken door de ouders, opa's en oma's of om jezelf cadeau te geven.