Clicky

multiculturele-geboortekaartjes
home > multiculturele geboortekaartjes

multiculturele geboortekaartjes

Hippe Multicurele kaartjes

Bij Pincopallino vind je ook hippe en trendy retro geboortekaartjes. Kies een mooi ontwerp en maak zelf online je geboortekaartje! Bijzondere wensen of aanpassingen? Laat het ons weten. Een proefdruk is €1 (geen verzendkosten).

 

Pincopallino Multicultureel is een mix & match van liefdevolle Multiculturele geboortekaartjes, waar warm en lief centraal staat bij deze serie originele en schattige geboortekaartjes. Hippe Multiculturele geboortekaartjes met o.a. kaartjes voor Surinaamse, Antiliaanse, Arabische, Aziatische en gemixte baby's. Wil je een lievegeboortekaartje met daarin jouw eigen kindje? Dan is dit uiteraard mogelijk. Kies een ontwerp uit de collectie en maak je kaartje nog persoonlijker door het aanpassen van de verschillende losstaande elementen. Voeg vanuit de kaarten designtool versieringen zelf toe en het kaartje veranderd in een uniek Hip geboortekaartje


Zélf je geboortekaartje aanpassen of helemaal opnieuw ontwerpen, hoe bijzonder is dat!


1. Open een kaartje uit de collectie - of begin met een blanco kaartje:
2. Kijk rechts in het menu en klik op Afbeeldingen & Versieringen
3. Kies voor Clip-Art

Je krijgt een 'pull down menu' te zien waarin je keuze hebt uit een groot assortiment illustraties waarmee je in een handomdraai zélf een persoonlijk geboortekaartje ontwerpt!

 

Heb je onze werkwijze al gelezen?
Bereken hier de prijs


Lieve geboortekaartjes collectie:

 

multiculturele geboortekaartjes


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: