Clicky

Keuze uit maar liefst 5 mooie papiersoorten
Pinco Pallino > Keuze uit maar liefst 5 mooie papiersoorten

Papiersoorten.

Je kunt je geboortekaartjes laten drukken op 5 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van hoge kwaliteit.

Zijdeglans
Deze papiersoort heeft een matte glans en een wat gladder oppervlak. Wij gebruiken de 350 grams variatie waardoor je een heel stevig kaartje krijgt.

Natuurkarton
Wil je een stevig kaartje maar met een matte uitstraling, dan is natuurkarton voor jou de beste keuze. De 340 grams variatie is lekker stevig en wordt voor geboortekaartjes het meest gebruikt.

Parelmoer
Wil je je kaartje een leuke glinstering meegeven? Kies dan voor Parelmoerpapier. Deze stevige papiersoort is prima geschikt voor kaartjes die wat meer glans verdienen. Erg mooi papier. Het is wel een kostbare papiersoort, waarvoor wij per kaartje een toeslag van € 0,25 rekenen.

Oud Hollands
Ben je op zoek naar een kaartje met een structuurpapier, dan is Oud Hollands een leuke soort. Dit papier is een beetje off white waardoor het niet echt wit is. Vroeger werd dit papier heel veel gebruikt bij de wat meer
traditionele kaartjes. Ook dit is een wat kostbaardere papiersoort, waarvoor wij per kaartje een toeslag van € 0,25 rekenen.

Fotokaart (onze favoriet bij sprookjeskaartjes)
Met dit papier maak je een kaartje met een mooie hoogglans afwerking zoals je dat vast wel kent van de ansichtkaarten. De kaart wordt gedrukt op een stevige kartonsoort met aan de buitenzijde een hoogglans laminaat afwerking.

Ga hier naar werkwijze >

_________

Handige linkjes:
Enveloppen   |  Papiersoorten   |   Foto instructies   |   Prijzen   |   Tweelingkaartjes   |   Jongens   |   Meisjes   |  Blanco Kaartje   |  Papiersoorten

_________

Zorgvuldig, betrokken en met alle aandacht

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is ook binnen Pincopallino een belangrijk thema. Niet omdat `groen` tegenwoordig zo hip is, maar omdat wij het zelf belangrijk vinden om oog te hebben voor de omgeving waarin we werken. Waar mogelijk kiezen we voor producten, grondstoffen en vervoersmethoden die het milieu zo min mogelijk belasten. Op deze manier leveren we niet alleen de allermooiste kaartjes af, maar ook kaartjes die mooi zijn voor het milieu.


doeenwenspincopallino.gif

FSC
Het papier waarmee Pincopallino geboortekaartjes worden gedrukt zijn voorzien van het FSC keurmerk en gemaakt van pulp afkomstig van bomen welk onder maat- schappelijk verantwoordelijk condities zijn gekapt. Dit betekend o.a. dat er geen dieren of mensen verjaagd zijn voor de kap van de productie bomen ofwel de aanleg van plantages en dat er voor de gekapte bomen nieuwe aanplant plaats vind. Alle geboortekaartjes worden daarom gedrukt op FSC gecertificeerd papier.


TIP! Wanneer je voor de eerste keer een proefdruk besteld, je ontvangt automatisch van alle papiersoorten een gratis monstersetje kado!

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: