Clicky

Prijzen en informatie
Pinco Pallino > Prijzen en informatie

Prijzen en informatie

Bij Pincopallino Geboortekaartjes houden wij niet van onverwachte kosten. Daarom zijn al onze prijzen inclusief drukkosten en inclusief BTW. De verzendkosten zijn altijd gratis. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan!

Wist je ook dat Pincopallino Geboortekaartjes stapelkorting heeft?
Hoe meer kaartjes je besteld, hoe goedkoper elk uniek kaartje! Voor de stapelkorting hanteren wij de volgende staffels: 1 kaartje, 2 - 9 kaartjes, 10 - 49, 50 - 99, 100 - 199 en 200+ kaartjes. Bereken met de prijzencalculator jouw prijs.

BEREKEN MET DE PRIJZENCALCULATOR JOUW PRIJS >
 

Proefdruk: Bestel je 1e proefdruk voor maar €1

Bij Pincopallino Geboortekaartjes bestel je een Proefdruk voor maar € 1,00! Daarbij krijg je bij je eerste bestelling ook nog een prachtig pakket met alle papierkeuzes, envelopkleuren en leuke extra’s.

Eén proefdruk voor 1 euro.
Minimale oplage van 10 kaartjes
Alle orders vanaf 25,- euro gratis verzending  |  voor orders onder dit bedrag zullen we 2,95 euro in rekening brengen.
 

Prijzen enveloppen

 

 

 

 


Bestel hier je enveloppen

Papiertoeslag: voor Parelmoer en Oud-Hollands

Onze luxe papiersoorten Parelmoer en Oud-Hollands zijn extra kostbaar. Daarom vragen we een toeslag voor deze papiersoorten. De toeslag verschilt van €0,10 voor een kraamborrelkaartje tot €0,40 voor een grote, dubbele, staande kaart.

Verzending

Voor verzending van de geboortekaartjes vanaf 25 euro naar een adres in Nederland of België rekenen wij geen verzendkosten.

Verzending buiten Nederland en België heeft een toeslag van €2,95. Helaas kunnen wij geen orders verzenden naar Noorwegen of Zwitserland. 

Eén proefdruk voor 1 euro.
Minimale oplage van 10 kaartjes
Alle orders vanaf 25,- euro gratis verzending  |  voor orders onder dit bedrag zullen we 2,95 euro in rekening brengen.

Wij verzenden met:   

Sluitzegels

Sluitzegels voor bij de enveloppen bestel je al voor €5,95 per vel van 35 stuks.

.

Rechtstreekse verzending

Voor directe verzending van de geboortekaartjes naar je familie en vrienden rekenen wij €1,25 extra per kaartje. Naar het buitenland is dit €1,82. De speciaal ontworpen geboortezegels krijg je er van ons gratis bij!