Clicky

Maak bij PincoPallino een proefdruk
Pinco Pallino > Maak bij PincoPallino een proefdruk

Bestel een échte proefdruk ♥ vanaf €1


 

 
Ben je benieuwd naar hoe jouw geboortekaartje straks op de mat ligt bij vrienden en familie? Bestel dan een proefdruk en ontvang jouw ontwerp in het echt. Zo weet je precies hoe de kleuren en het papier eruit komen te zien en kun je eventueel nog de laatste aanpassingen doen. De proefdruk wordt gratis verzonden! Ook ontvang je een track en trace-code om je eerste proefdruk te kunnen volgen.

Wat krijg je?

♥ Een gratis proefset met al onze envelopkleuren.
♥ Een papierwaaier met al onze papiersoorten (momenteel alleen onze papiersoorten voor niet-foliekaarten).
 Een prachtig verrassingspakket waar je blij van wordt!

Hoe bestel ik een proefdruk?

Kies jouw favoriete ontwerp of maak je eigen kaartje. Bestel het kaartje en kies voor proefdruk. De prijs van een 1e proefdruk varieert van 1€-€2,50. Je kunt natuurlijk ook meerdere proefdrukken bestellen. Na de eerste proefdruk betaal je dan de gewone kaartprijs. Alle proefdrukken vóór 18.00 uur besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd!

 


Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw geboortekaartje er straks in het écht uit ziet? Bestel dan een proefdruk van je geboortekaartje en ontvang jouw ontwerp nog deze week in huis. Zo weet je precies hoe het kaartje aanvoelt, zie je de kleuren en het papier en kun je eventueel nog wat aanpassingen doen.

 

Echte strikjes en echte houten vormpjes
Heb je een geboortekaartje gezien met een echt houten figuurtje of strikje? Bestel dan een voorbeeldsetje bij je proefdruk - het elementje wordt namelijk nog niet standaard meegeleverd. Met het voorbeeldsetje kun je thuis zien welk elementje het leukste bij jouw geboortekaartje past! Met het voorbeeldsetje kun je thuis zien welk elementje het leukste bij jouw geboortekaartje past! Je komt de keuze voor een voorbeeldsetje tegen in de bestelflow, als je een proefdruk bestelt.