Clicky

Sprookjes Geboortekaartjes
home > Sprookjes

Er was eens een sprookje... over jou.

De Óriginele Sprookjeskaartjes

Bij Pincopallino vind je de enige échte sprookjesgeboortekaartjes. Bekend van: samenwerking met De Efteling, de Jonge Gezinnen beurs en de tal van tijdschriften! Een proefdruk is €1 (geen verzendkosten)Een persoonlijk geboortekaartje,

waarin jouw baby de hoofdrol inspeelt!


Er was eens een sprookje... over jou! Jouw eerste ontmoeting in het Sprookjesbos. Op een lelieblad in de vijver van het grote Sprookjesbos, wordt tussen zorgzame elfen en vrolijke kabouters een baby geboren. Stuur ons jouw babyfoto en wij maken er een persoonlijk geboortekaartje van! Het kindje groeit op onder Sprookjesboom als een wonderlijk wezentje in de wereld van kikkers, prinsessen en eeuwig dansende rode schoentjes. Die droomwereld wordt nu werkelijkheid, want hier op Sprookjesgeboortekaarten kunnen kersverse ouders hun kindje de hoofdrol laten spelen in een van de eeuwenoude sprookjes van Pincopallino.

In het menu links kies je een favoriet thema!
Het leuke van een Pincopallino geboortekaartje is dat je zelf elementen kan toevoegen en weg kan halen via het Clip-Art systeem onder Afbeeldingen & Versieringen. Je hebt keuze uit een groot assortiment illustraties waarmee je in een handomdraai zélf een persoonlijk geboortekaartje ontwerpt!

Belangrijke informatie!
Pas wanneer de babyfoto door ons in het kaartje is gemonteerd en wij u hiervan op de hoogte hebben gebracht - dan pas plaatst u de oplage bestelling!


           

                                            

Bekijk hier onze foto instructies

https://www.pincopallino.nl/media/BABY1.jpg

 

 


Meer informatie over sprookjes geboortekaartjes?

Mocht je nog vragen hebben over deze geboortekaartjes, neem dan contact op met onze klantenservice.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: