Clicky

Sprookjes Geboortekaartjes
home > Sprookjes

Er was eens een sprookje... over jou.

Dé ORIGINELE Sprookjeskaarten

Bij Pincopallino vind je de enige échte sprookjesgeboortekaartjes. Bekend van: samenwerking met De Efteling, de Jonge Gezinnen beurs en de tal van Magazines! Een proefdruk is €1 (geen verzendkosten)Een persoonlijk geboortekaartje,

waarin jouw baby de hoofdrol inspeelt!


Er was eens een sprookje... over jou! Jouw eerste ontmoeting in het Sprookjesbos. Op een lelieblad in de vijver van het grote Sprookjesbos, wordt tussen zorgzame elfen en vrolijke kabouters een baby geboren. Stuur ons jouw babyfoto en wij maken er een persoonlijk geboortekaartje van!

Het kindje groeit op onder Sprookjesboom als een wonderlijk wezentje in de wereld van kikkers, prinsessen en eeuwig dansende rode schoentjes. Die droomwereld wordt nu werkelijkheid, want hier op Sprookjesgeboortekaarten kunnen kersverse ouders hun kindje de hoofdrol laten spelen in een van de eeuwenoude sprookjes van Pincopallino.

 

Stuur hier de babyfoto
(Open HIER de e- mail)


Stuur hier foto broer/zus
(Open HIER de e- mail)

 

In het menu (links) kies je een favoriet thema!
 

"Het leuke van een Pincopallino geboortekaartje is dat je zelf elementen kan toevoegen en weg kan halen via het Clip-Art systeem: Afbeeldingen & Versieringen. Je hebt keuze uit een groot assortiment illustraties waarmee je in een handomdraai zélf een persoonlijk geboortekaartje ontwerpt!"

Heb je onze werkwijze al gelezen?
Bereken hier de
kosten
Stuur HIER de babyfoto!

 

Volledige collectie  (ongesorteerd) Sprookjesgeboortekaartjes: