Clicky

Ontwerp zelf je trouwkaarten bij Pincopallino Studio
Pinco Pallino > Trouwkaarten > Trouwkaart met foto

Trouwkaart met foto

Kies een ontwerp uit de collectie en maak het kaartje nog persoonlijker door het aanpassen van de verschillende elementen. Voeg zelf lieve bloemen, sterren en andere items toe en het kaartje veranderd in een uniek trouwkaartje.

Ontwerp je liever het kaartje zelf? Dan kan dat dankzij onze handige design applicatie versieringen waarmee je eindeloos kan variëren. Onze website verschaft onnoemelijk veel opties, ook voor trouwkaartjes. Heb je zelf een leuke afbeelding thuis? Dan kan je dit tegen een kleine meerprijs als jpg-bestand (hoge resolutie) toesturen (e-mail) en wij "knippen" het voor jou uit en plaatsen het terug in jouw account.

Een foto, door onze fotograaf?
Je kan kiezen om de foto van jullie samen door onze professionele fotograaf te laten maken. Het kost wat extra`s, maar je weet zeker dat onze fotograaf haar uiterste beste zal doen het perfecte plaatje te schieten. Bel voor meer informatie +0031(0)6- 273 692 47, zij komt ook bij jullie langs. De trouwaankonding wordt ook door haar afgemaakt, dus dan is alles in één keer geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is de teksten te plaatsen en de kaartjes te bestellen. Kosten voor een fotoshoot op de hei (Laren) Eur 100,- De sfeer is informeel en ongedwongen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: