Clicky

Heb je vragen? Stel ze dan gerust!
Pinco Pallino > Heb je vragen? Stel ze dan gerust!

Pincopallino bestaat 15 jaar! Bekend van de T.V., De Efteling en de tal van tijdschriften! Ons verhaal:

 

IN DE MEDIA

 

.... Onze reis begint in 2005


Dromerig, sprookjesachtig en authentiek, dat typeert het beeld van Pinco Pallino Studio. "De mooiste dingen ontstaan wanneer je je gevoel durft te volgen. De ontwerpen van Pincopallino hebben hierdoor een lief karakter en een eigen verhaal. Wij verzamelen verschillende materialen zoals bloemen, vlinders, bosdieren en fotograferen dit. Hierna knippen, plakken en bewerken we ze op de computer totdat er een heel nieuw verhaal ontstaat. Klinkt eenvoudig, is het niet."

In de bladen

Onze dromerige sprookjesillustraties maakte we in eerste instantie alleen voor basisscholen als lesmateriaal (audio- en beeldmateriaal) en voor overheidsinstellingen en organisaties. Opdrachtgevers zijn  o.a. Sanoma-uitgeverij, Wallaboo, Gemeente Rotterdam, Rotterdam sprookjesstad, Albert Heijn, Kids in the City, de Bobo, Uitgeverij Tirion, en vele anderen. Aan de hand van deze illustraties werden wij gevraagd, dergelijke illustraties ook voor kennissen, vrienden en later in opdracht te maken. Ook heeft Pincopallino in de loop der jaren heel wat redactionele aandacht gekregen van o.a.Elegance, Jonge Gezinnen, Libelle, Living, Telegraaf, Ouders van Nu, Kinderen, Algemeen Dagblad, Privé, Story, Kinderen, Bambini, Ariadne, Colorfull - Magazine, 101 woonideeën,  Flair,  Lifestyle Magazine, Susie gids, Fleurop, Flavourites, de Bobo en Hip en Hot.


Efteling

Ook hebben wij de eer om met De Efteling, schitterende Efteling geboortekaartjes te ontwerrpen! Het leuke aan een Efteling sprookjesgeboortekaart is dat je pasgeboren wereldwondertje er de hoofdrol inspeelt!

 

 

PincoPallino Studio - Ontwerp zelf je eigen geboortekaartje online

Pincopallino Studio
Liz & Karin

 Zorgvuldig, betrokken en met alle aandacht

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is ook binnen Pincopallino een belangrijk thema. Niet omdat `groen` tegenwoordig zo hip is, maar omdat wij het zelf belangrijk vinden om oog te hebben voor de omgeving waarin we werken. Waar mogelijk kiezen we voor producten, grondstoffen en vervoersmethoden die het milieu zo min mogelijk belasten. Op deze manier leveren we niet alleen de allermooiste kaartjes af, maar ook kaartjes die mooi zijn voor het milieu.


doeenwenspincopallino.gif

FSC
Het papier waarmee Pincopallino geboortekaartjes worden gedrukt zijn voorzien van het FSC keurmerk en gemaakt van pulp afkomstig van bomen welk onder maat- schappelijk verantwoordelijk condities zijn gekapt. Dit betekend o.a. dat er geen dieren of mensen verjaagd zijn voor de kap van de productie bomen ofwel de aanleg van plantages en dat er voor de gekapte bomen nieuwe aanplant plaats vind. Alle geboortekaartjes worden daarom gedrukt op FSC gecertificeerd papier.