Clicky

zelf-je-geboortekaartje-maken | Pinco Pallino

Zelf een geboortekaartje maken en bestellen, zo werkt het:

Maak zelf een Pincopallino geboortekaartje op basis van een blanco ontwerp of een reeds bestaand ontwerp uit onze collecties. Je kunt vervolgens het kaartje helemaal opmaken naar je eigen wensen. Open een kaartje en voeg kinderlijk eenvoudig via ons clip-art menu (aan de rechterkant van de kaart) plaatjes toe. Wij bieden een hele unieke en uitgebreide collectie afbeeldingen aan.

Je vindt er plaatjes van leuke hartjes, sterretjes, vintage illustraties of bijvoorbeeld hele bomen en bloemen. Zo kan je makkelijk je geboortekaartjes ook zelf maken en ziet je kaartje eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl je het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan!

Als je wilt weten hoe jouw zelfgemaakte geboortekaartje er in het echt komt te zien, bestel je een proefdruk, het kost deze de eerste keer maar €1 en de verzending is gratis. Bij je eerste proefdruk krijg je ook een monstersetje papiersoorten en samples met enveloppenkleuren.

Veel plezier met het maken van jullie geboortekaartje!

Foto  Foto


"Een hele leuke ervaring bij Pincopallino Studio. Wij maakten heel eenvoudig het geboortekaartje zelf ! Het kaartje zag eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl wij het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan!"

Groetjes Linda, Marc en onze kleine Sophie

Misschien heb je suggesties of wensen. Of mis je iets. Vertel het ons. We verheugen ons op je reactie!