Clicky

zelf-je-geboortekaartje-maken | Pinco Pallino

Zelf geboortekaartjes ontwerpen


Handige linkjes:
  Enveloppen     Papiersoorten   ★  Blanco Kaartje    Papiersoorten    Werkwijze


Foto  Foto


Maak zelf een Pincopallino geboortekaartje op basis van een blanco ontwerp of een reeds bestaand ontwerp uit onze collecties. Je kunt vervolgens het kaartje helemaal opmaken naar je eigen wensen. Voeg kinderlijk eenvoudig een achtergrond, tekst, en versieringen toe uit onze unieke collectie 'afbeeldingen en versieringen'. Open een kaartje en voeg via ons clipart menu aan de rechterkant van de kaart toe:
 

  • Kleuren
  • Lettertypes
  • Cliparts


We hebben de kaarten alvast voorzien van voorbeeldteksten deze kunnen natuurlijk worden aangepast. Veel plezier met het ontwerpen van jullie geboortekaartje!

Foto  Foto

De leukste kaarten maak je zélf!

"Een hele leuke ervaring bij Pincopallino Studio. Wij maakten heel eenvoudig het geboortekaartje zelf ! Het kaartje zag eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl wij het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan!"
Groetjes Linda, Marc en onze kleine SophieWe bieden een hele unieke collectie clipart en afbeeldingen aan. Je vindt hier plaatjes van leuke hartjes, sterretjes, retro wiegjes of bijvoorbeeld hele bomen en bloemen. Zo kan je makkelijk je geboortekaartjes ook zelf maken en ziet je kaartje eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl je het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan! Als je wilt weten hoe jouw zelfgemaakte geboortekaartje er in het echt komt te zien, bestel je een proefdruk, het kost je maar €1 en de verzending is gratis. Bij je eerste proefdruk (geen verzendkosten) krijg je ook een monstersetje papiersoorten en samples met enveloppen-kleuren.


Misschien heb je suggesties of wensen. Of mis je iets. Vertel het ons. We verheugen ons op je reactie.

Maak je geboortekaartje zelf !