Clicky

zelf-je-geboortekaartje-maken
Pinco Pallino > > zelf-je-geboortekaartje-maken

zelf-je-geboortekaartje-maken

Foto  Foto

Met liefde gemaakt

"Een hele leuke ervaring bij Pincopallino Studio. Wij maakten heel eenvoudig het geboortekaartje zelf ! Het kaartje zag eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl wij het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan!"
Groetjes Linda, Marc en onze kleine Sophie


Maak zelf een Pincopallino geboortekaartje op basis van een blanco ontwerp of een reeds bestaand ontwerp uit onze collecties. Je kunt vervolgens het kaartje helemaal opmaken naar je eigen wensen. Voeg kinderlijk eenvoudig een achtergrond, tekst, en versieringen toe uit onze unieke collectie 'afbeeldingen en versieringen'. Open een kaartje en voeg via ons clipart menu aan de rechterkant van de kaart toe:
 

  • Kleuren
  • Lettertypes
  • Cliparts
  • Icoontjes        ☺    ★    >   <    📞    ✉️


We bieden een hele unieke collectie clipart en afbeeldingen aan. Je vindt hier plaatjes van leuke hartjes, sterretjes, retro wiegjes of bijvoorbeeld hele bomen en bloemen. Zo kan je makkelijk je geboortekaartjes ook zelf maken en ziet je kaartje eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl je het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan! Als je wilt weten hoe jouw zelfgemaakte geboortekaartje er in het echt komt te zien, bestel je een proefdruk, het kost je maar €1 en de verzending is gratis. Bij je eerste proefdruk (geen verzendkosten) krijg je ook een monstersetje papiersoorten en samples met enveloppenkleuren. Prijscalculator

Misschien heb je suggesties of wensen. Of mis je iets. Vertel het ons.We verheugen ons op je reactie.

Kies hier je type geboortekaart:

zelf-je-geboortekaartje-maken