Clicky

Zelf geboortekaartjes ontwerpen
home > Zelf geboortekaartjes ontwerpen

Zelf geboortekaartjes ontwerpen

Zélf ontwerpen

Bij Pincopallino vind je ook hippe en trendy retro geboortekaartjes. Kies een mooi ontwerp en maak zelf online je geboortekaartje! Bijzondere wensen of aanpassingen? Laat het ons weten. Een proefdruk is €1 (geen verzendkosten).

Zelf geboortekaartjes maken en bestellen, zo werkt het:

Maak zelf een geboortekaartje op basis van een blanco ontwerp. Je begint met een leeg geboortekaartje en kunt vervolgens het kaartje helemaal opmaken naar je eigen wensen. Upload eenvoudig je eigen foto en voeg achtergrond, tekst, en versieringen toe uit onze ruime collectie en tools:

  • Kleuren
  • Lettertypes
  • Cliparts


Als je wilt weten hoe jouw zelfgemaakte geboortekaartje er in het echt komt te zien, bestel je een proefdruk, het kost je maar €1 en de verzending is gratis. Bij je proefdruk (geen verzendkosten) krijg je ook een monstersetje papiersoorten en samples met enveloppenkleuren. Prijscalculator

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belgisch formaat ENKEL Belgisch formaat DUBBEL  
 
 

 


 

Mijn persoonlijke geboortekaartje:

Ontwerpen
Alle onderdelen die je voor je kaart gebruikt liggen (net als bij Photoshop) als het ware op elkaar gestapeld. Je kunt de verschillende onderdelen van je kaart bewerken door deze eerst aan te klikken in het overzicht rechts in je scherm of door het in het ontwerpvenster te selecteren. Als je een gereedschap selecteert, dan verschijnen linksonder de mogelijkheden hiervoor.


Prijscalculator

Wat kun je allemaal in het ontwerpvenster?

  • Zelf een foto uploaden of kies een afbeelding uit de galerij
  • Tekst op je kaart schrijven
  • Een kader in je kaart plaatsen
  • Plaatjes toevoegen vanuit de designtool Clipart > 'versieringen'!
  • Variëren met kleuren, teksten en achtergronden.


Tip: natuurlijk kun je de enkele kaart ook gebruiken om je eigen kraamborreluitnodiging te maken! Begin je liever met een bestaand ontwerp, dat je zelf kunt aanpassen? Bekijk honderden designs van geboortekaartjes.

 

Over het geboortekaartje

Martijn en Marije
Medden en Mees

WOW! Wat ontzettend leuk dat het kaartje voor onze lieve Minte winnaar is geworden van de ontwerp wedstrijd van september/oktober! Ik wist bij het ontwerpen niet eens dat er een wedstrijd was... We waren al ontzettend blij met het geboortekaartje en nu pronkt op Minte haar kamertje ook nog eens een canvasje hiervan! Het geboortekaartje van onze zoon Mees heb ik destijds (begin juni 2012) ook bij PincoPallino besteld en op verzoek samen laten stellen uit 3 verschillende kaartjes (zelf ontwerpen was toen nog niet mogelijk). Ook toen waren we erg blij met het resultaat. Zelf teken ik en maak ik woonaccessoires, hangers en sieraden (studio krul en kleur), maar ik ben een leek op het gebied van ontwerpen op de computer. De mogelijkheid om zelf op een prettige en makkelijke manier kaartjes te ontwerpen, vond ik dus een heerlijke bezigheid! Wijzelf, ons interieur en de kamers van onze 3 kinderen zijn vrolijk en kleurrijk. Dat het kaartje van Minte ook deze uitstraling zou krijgen lag dus voor de hand. We hebben veel positieve reacties gekregen. Ik ben dus erg trots dat zowel het geboortekaartje van Mees als dat van Minte nu ook te bestellen zijn door andere kersverse ouders!

Met kleurrijke groet,

De familie M. Zijderlaan Martijn, Marije, Medden, Mees en Minte


Foto

Foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: