Clicky

Zelf geboortekaartjes ontwerpen
Pinco Pallino > Zelf geboortekaartjes maken en bestellen, zo werkt het:

Zelf geboortekaartjes ontwerpen


Handige linkjes:
  Enveloppen     Papiersoorten   ★  Blanco Kaartje    Papiersoorten    WerkwijzeZelf heel gemakkelijk de kaarten aanpassen - 5 tips

 • Kies jouw favoriete kaartje uit onze collectie
 • Pas het ontwerp aan naar wens
 • Bestel een proefdruk en ontvang een proefpakketje
 • Bestel de enveloppen alvast vooraf
 • Verstuur de geboortekaartjes rechtstreeks naar familie en vrienden via onze verzendservice

  Veel plezier met het kiezen van jullie geboortekaartje!


Foto  Foto

Met liefde gemaakt

"Een hele leuke ervaring bij Pincopallino Studio. Wij maakten heel eenvoudig het geboortekaartje zelf ! Het kaartje zag eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl wij het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan!"
Groetjes Linda, Marc en onze kleine Sophie


Maak zelf een Pincopallino geboortekaartje op basis van een blanco ontwerp of een reeds bestaand ontwerp uit onze collecties. Je kunt vervolgens het kaartje helemaal opmaken naar je eigen wensen. Voeg kinderlijk eenvoudig een achtergrond, tekst, en versieringen toe uit onze unieke collectie 'afbeeldingen en versieringen'. Open een kaartje en voeg via ons clipart menu aan de rechterkant van de kaart toe:
 

 • Kleuren
 • Lettertypes
 • Cliparts
 • Icoontjes        ☺    ★    >   <    📞    ✉️


We bieden een hele unieke collectie clipart en afbeeldingen aan. Je vindt hier plaatjes van leuke hartjes, sterretjes, retro wiegjes of bijvoorbeeld hele bomen en bloemen. Zo kan je makkelijk je geboortekaartjes ook zelf maken en ziet je kaartje eruit alsof het ontworpen is door een ontwerpster, terwijl je het natuurlijk helemaal zelf hebt gedaan! Als je wilt weten hoe jouw zelfgemaakte geboortekaartje er in het echt komt te zien, bestel je een proefdruk, het kost je maar €1 en de verzending is gratis. Bij je eerste proefdruk (geen verzendkosten) krijg je ook een monstersetje papiersoorten en samples met enveloppenkleuren. Prijscalculator

Misschien heb je suggesties of wensen. Of mis je iets. Vertel het ons.

We verheugen ons op je reactie.

Kies hier je type geboortekaart:

FotoJe eigen geboortekaartje ook op doek!

Over het geboortekaartje

Martijn en Marije
Medden en Mees
 
WOW! Wat ontzettend leuk dat het kaartje voor onze lieve Minte winnaar is geworden van de ontwerp wedstrijd van september/oktober! Ik wist bij het ontwerpen niet eens dat er een wedstrijd was... We waren al ontzettend blij met het geboortekaartje en nu pronkt op Minte haar kamertje ook nog eens een canvasje hiervan! Het geboortekaartje van onze zoon Mees heb ik destijds (begin juni 2012) ook bij PincoPallino besteld en op verzoek samen laten stellen uit 3 verschillende kaartjes (zelf ontwerpen was toen nog niet mogelijk). Ook toen waren we erg blij met het resultaat. Zelf teken ik en maak ik woonaccessoires, hangers en sieraden (studio krul en kleur), maar ik ben een leek op het gebied van ontwerpen op de computer. De mogelijkheid om zelf op een prettige en makkelijke manier kaartjes te ontwerpen, vond ik dus een heerlijke bezigheid! Wijzelf, ons interieur en de kamers van onze 3 kinderen zijn vrolijk en kleurrijk. Dat het kaartje van Minte ook deze uitstraling zou krijgen lag dus voor de hand. We hebben veel positieve reacties gekregen. Ik ben dus erg trots dat zowel het geboortekaartje van Mees als dat van Minte nu ook te bestellen zijn door andere kersverse ouders!

Met kleurrijke groet,

De familie M. Zijderlaan Martijn, Marije, Medden, Mees en Minte

 


Foto

Foto